Προγνωστικά 9/12 By Betarades.gr

Καλησπέρα σας. Aν και εχθές ήτανε μία κακή σε γενικές γραμμές μέρα παρόλαυτα καταφέραμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο καθώς μπορεί να χάσαμε τη δυάδα ελέω Μίλαν αλλά περάσανε και οι δύο μπόμπες που προτείναμε κλείνοντας έτσι με +38 ευρώ την ημέρα μας. Για σήμερα έχουμε πάλι ένα όχι και τόσο “βολικό” κουπόνι. Αρκετοί αγώνες είναι αδιάφοροι όπως στον όμιλο της Λυών και της Λίβερπουλ αλλά και εν μέρει το παιχνίδι στη Σεβίλλη.

Στα άλλα παιχνίδια έχουμε τον όμιλο φωτιά με Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Ρουμπίν Καζάν και Ντινανό Κιέβου όπου μόνο η Μπάρτσα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και οι άλλες τρεις θα παλέψουν σήμερα για το δεύτερο εισητήριο. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Μουρίνιο θα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα να πάρει το παιχνίδι στο ΜΙλάνο κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν και θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Ντιναμό Κιέβου και Μπάρτσα πάμε με το 1Χ των γηπεδούχων καθώς αυτοί είναι που καίγονται για βαθμούς και η Μπάρτσα φέτος είναι επιρρεπής σε κάτι τέτοιες γκέλες…

Σήμερα αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός ο οποίος ουσιαστικά χει κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση και πλέον δεν έχει τόσο άγχος στο σημερινό αγώνα(2145 NET). Αναμένουμε έναν ανοιχτό αγώνα με τα δεύτερα της Άρσεναλ να είναι άξια θαυμασμού και προσοχής! Δε θα είναι εύκολο το βράδυ για τον Ολυμπιακό όπως αρκετοί λένε. Στο άλλο παιχνίδι Σταντάρ-Άλκμααρ θα πέσουνε κορμιά και δεν αποκλείουμε και το Χ2.

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;