Προγνωστικά Σαββάτου by Betarades

Καλησπέρα σας. Ξεκινάει ένα δυνατό στοιχηματικό διήμερο με αρκετές ευκαιρίες στο κουπόνι μας. Ελπίζουμε να έχουμε ένα ακόμα στη σειρά πετυχημένο Σαββατοκύριακο. Για σήμερα έχουμε κρατήσει δύο Δυάδες, ένα σύστημα 3-4 και έξι Μπόμπες ενώ έχουν ανανεωθεί από νωρίς η στήλη Μπάσκετ και η στήλη Τένις για Κυριακή και Δευτέρα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι τσιμπήσαμε για σήμερα… Αρχικά παίρνοντας τα χρονικά από τη Bundesliga κρατάμε τον άσσο της Στουτγάρδης που φιλοξενεί την Χέρτα σε ένα παιχνίδι με αρκετές απουσίες εκατέρωθεν με τη φιλοξενούμενη να έχει το μεγάλο πρόβλημα. Ευκαιρία για τη λαβωμένη Στουτγάρδη να πάρει το τρίποντο. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος. Ένα ακόμα σημείο που κρατάμε από τη Bundesliga είναι η Κολωνία, με την ισοπαλία μαζί. Η Κολωνία που προέρχεται από νίκη βάλσαμο σήμερα φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ σε μία προσπάθεια να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα για να πάρει μία ακόμα ανάσα. Μάλλον θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι με πιο πιθανό αποτέλεσμα ίσως την ισοπαλία(1Χ). Πάμε στα Πηγάδια της Ξάνθης όπου η Σκόντα φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα δώσει ένεση στην ομάδα. Καλή επιλογή ο άσσος που θα το συνδυάσουμε στην πρώτη από τις δύο δυάδες με τη Στουτγάρδη. Επόμενη στάση Καβάλα όπου οι Αργονάυτες με σοβαρά προβλήματα υποδέχονται την ένωση που σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση αλλά απέναντι σε μια “ακέφαλη” ομάδα ο Ντούσαν μπορεί να κτυπήσει το παιχνίδι.

Από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας κρατάμε τη Λέιτον Όριεντ που αντιμετωπίζει την Τρανμίρ. Ομάδες περίσου ισοδύναμες που συνήθως κρίνονται στην έδρα. Μένουμε στο μεγάλο νησί και στην Premier League όπου επιλέξαμε τη Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και συμπολίτισα της Γιουνάιτεντ κόντρα στην ‘Εβερτον. Για το πρώτο παιχνίδι δε θα πούμε τίποτα απλά θα περιμένουμε σήμερα η Λίβερπουλ να διώξει από πάνω της λίγη ντροπή και να σηκώσει επιτέλεους κεφάλι. Στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών και μπορεί να περάσει εύκολα το εμπόδιο της Έβερτον. Τον άσσο της Μάντσεστερ τον συνδυάσαμε με το βραδινό διπλό της Λυών που αγωνίζεται μέσα στο Γκρενόμπλ. Από το Championat πέρα από τη Λυών στηρίζουμε αρκετά το διπλό της Λε Μαν μέσα στη Ρεν με κάλυψη παντα στην ισοπαλία. Κλείνουμε αναφέροντας απλά, από την Αυστρία τον άσσο της Νέουσταντ και από τη Segunda Division τη Λας Πάλμας.

Περισσότερα στο: www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
6'
75 - 65
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
4 - 8
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;