Συνέντευξη με τη Νατάσα Μποφίλιου

natasa

Μια χαρισματική παρουσία της ελληνικής μουσικής σκηνής, μας κάνει την τιμή να φιλοξενηθεί στο ταπεινό μας podcast. Η μασκότ των Diatritwn ακολουθεί της οδηγίες της Diodou, αλλά ο μαθητής είναι παρά-μορφωμένος :). Η Νατάσα Μποφίλιου μιλάει στο Νικόλα Μπαρδάκη.

natasa-mpofiliou

Ηχητικό εδώ.

Στη συνέχεια, οι ερωτήσεις που λόγω απαράδεκτου ήχου, δεν μπορούν να συμπεριληφθούν! Οπότε αρκεστείτε στο παρακάτω κείμενο:

Νικόλας : Κατά τη γνώμη σου, υπάρχει εμπορικό και έντεχνο τραγούδι; Ή όπως λέει ο Θάνος Μικρούτσικος καλό και κακό τραγούδι;

Νατάσα: Καλό και κακό, αυτό πιστεύω . Το θέμα είναι η πρόθεση που έχει ένας συνθέτης, ένας στιχουργός, ένας τραγουδιστής όταν κάνει μουσική. Γενικά όταν κάνει τέχνη. Εγώ εξετάζω την πρόθεση. Το θέμα λοιπόν, είναι η πρόθεση και πόσο ένας άνθρωπος, ένας καλλιτέχνης, οτιδήποτε και αν κάνει,μπορεί να πετύχει στη συγκίνηση. Εγώ έχω πει τραγούδια που μπορούν να με συγκινήσουν, είναι κατά τη δική μου ταπεινή άποψη. Το αν γεμίζει ένα μαγαζί ή όχι, με αφορά πολύ λιγότερο. Δεν ακούω έναν καλλιτέχνη επειδή γεμίζει το μαγαζί ή όχι, σημασία έχει να μιλήσει στην καρδιά μου.

Νικόλας :Τώρα ας μιλήσουμε για τα δικά σου τραγούδια. Πές οτι ήσουν στο αυτοκίνητο και ακούς ένα δικό σου τραγούδι στο ραδιόφωνο. Ποιό θα ήταν ώστε να το έβαζες τέρμα ;

Νατάσα: Τα αγαπάω πάρα πολύ τα τραγούδια μου, τα αγαπάω βαθιά. Είμαι πολύ περήφανη που τα έχω τραγουδήσει, με συνδέουν με πολλά πράγματα από τη ζωή μου. Μπορώ να σου πω ότι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι η “Αλεξάνδρας”. Είναι ένα τραγούδι που το αγαπάω πάρα πολύ, μια σκηνή που την έχω ζήσει, ένα πολύ προσωπικό τραγούδι. Αγαπάω πάρα πολύ το “Εν λευκώ”, φυσικά αγαπάω πολύ την “Ασπιρίνη”. Μ’ αρέσει πολύ η “Καζαμπλάνκα” από το πρώτο μου δίσκο, “Εκατό Μικρές Ανάσες” . Αγαπώ πάρα πολύ τα “Τσιγάρα Βαριά”, αλλά φυσικά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, γιατί τα αγαπάω όλα.

Νικόλας :Οι δικοί σου fan σε βλέπουν σαν μια γυναίκα με αυθορμητισμό και μια δόση “τρέλας”. Ισχύει αυτό ή όχι; Ποιο είναι το ελάττωμά σου;

Νατάσα: Η αλήθεια είναι οτι είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη. Γενικώς λειτουργώ έτσι επί σκηνής αλλά και όταν παίρνω αποφάσεις. Είναι το χαρακτηριστικό μου. Το οποίο φυσικά το έχω πληρώσει πάρα πολύ ακριβά. Γιατί ξέρεις ότι αυτό, στις μέρες μας πληρώνεται. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω (γέλια), βγαίνει από μέσα μου. Τώρα αν είμαι τρελή, δεν μπορώ να είμαι υποκειμενική. Νομίζω ότι είμαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Κάνω προσπάθεια πραγματικά και ελπίζω κάποια στιγμή να μπω στο δρόμο της σοβαρότητας. Έχω τόσα πολλά ελαττώματα, πραγματικά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Είμαι πεισματάρα, είμαι εκνευριστική μερικές φορές, ενώ εύκολα παίρνω φωτιά. Δηλαδή, είμαι άνθρωπος χωρίς υπομονή, δεν βλέπω τις καταστάσεις καθαρά, λειτουργώ πολύ παρορμητικά. Μπορώ ξαφνικά να τα χαλάσω όλα. Έχω και άλλα ελαττώματα που δεν μπορώ να σας τα πώ, φυσικά.

Y.Γ. Ευχαριστούμε τη Νατάσα και το Νικόλα! Ταπεινή συγνώμη από την ομάδα D (Diodos & Diakoptis) για τον θορυβώδη ήχο 🙁

Photo by katrinpi

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;