O θάνατος το MJ

server_overload

Ο θάνατος του μεγάλου pop star έφερε αναστάτωση και στο διαδίκτυο. Εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε σημείο του πλανήτη προσπαθούσαν να μάθουν τι γίνεται. Πάμε να δούμε όμως τα νούμερα τι λένε:

Google

To αφεντικό του διαδικτύου δέχθηκε πραγματικά … άπειρα αιτήματα. Η αναζήτηση “Μάικλ Τζάκσον” μετά από κάποιο σημείο εμφάνιζε το μήνυμα: «Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας αυτή τη στιγμή. Κάποιος ιός υπολογιστών ή κάποια εφαρμογή spyware μάς στέλνει αυτόματα μηνύματα, και φαίνεται ότι ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας έχει μολυνθεί».

Επίσης από τις 23.40 μέχρι και τις 00.40 ώρα Ελλάδος ορισμένοι χρήστες του Google News συνάντησαν πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά τους να μάθουν τι είχε συμβεί!

Twitter

Παραφούσκωσε! Οι νέες αναρτήσεις που περιείχαν μέσα τη λέξη “Μάικλ Τζάκσον” ξεπερνούσαν τις 100.000 ανά ώρα. Τελικά μετά απο κάποια στιγμή και το twitter δεν άντεξε και “έπεσε” και αυτό με τη σειρά του. Πάντως τα μηνύματα που αφορούσαν το Ιράν ήταν και πάλι περισσότερα, γύρω στα 220.000 ανα ώρα.

TMZ.com

Είναι ένα site κουτσομπολιού. Μάλιστα πρώτο ανέφερε το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Τι το ‘θελε; :p Λίγη ώρα πιο μετά, βγήκε εκτός μάχης 😉

BBC News

Το ΒΒC news σημείωσε 48% αυξηση στη κίνηση του εκείνη την ώρα.

Wikipedia

Πραγματικά η σελίδα του μεγάλου σταρ άλλαζε από λεπτό σε λεπτό.

AOL, CBS, CNN, MSNBC, Yahoo

Η μέση ταχύτητα για το κατέβασμα των σελίδων διπλασιάστηκε. Από τα 4 δευτερόλεπτα που ήταν ο μέσος όρος, πήγε για εννέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;