Ανακοινώθηκε το iPhone 3G S!

neolaia-iphone

Στις οκτώ το βράδυ (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο των προγραμματιστών της Apple, WWDC, που πολλοί περίμεναν με αγωνία, ελπίζοντας ότι σε αυτό θα παρουσιαστεί το νέο iPhone. Και, ναι, παρουσιάστηκε: Υποδεχθείτε το iPhone 3GS.

Προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις του νέου MacBook Pro στις 15 ίντσες, της επίσημης έκδοσης του browser Safari 4, της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple, Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) και του iPhone OS 3.0.

Και ενώ όλοι είχαν πιστέψει ότι δε θα υπάρξει νέο iPhone, ανακοινώθηκε η νέα γενιά του smartphone της Apple, το iPhone 3GS.

Το “S” στην ονομασία προέρχεται από τη λέξη Speed (ταχύτητα). Σύμφωνα με την εταιρεία, το iPhone 3GS είναι πολύ ταχύτερο από τον προκάτοχό του, το 3G. To νέο κινητό της Apple θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου (στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 9 Ιουλίου) και η τιμή του θα είναι 199 δολάρια για το iPhone 3GS (θα πρέπει να συνηθίσουμε τη νέα ονομασία) των 16GB και 299 δολάρια για τη συσκευή των 32GB. To iPhone 3G θα συνεχίσει να διατίθεται στην τιμή των 99 δολαρίων (με συμβόλαιο).

Το iPhone 3GS υποστηρίζει HSDPA στα 7,2Mbps και διαθέτει κάμερα με ανάλυση αισθητήρα 3MP, autofocus, auto white balance και υποστήριξη καταγραφής video στα 30fps. Επίσης, όπως είχαν αναφέρει οι φήμες, η συσκευή έχει ενσωματωμένη πυξίδα και μια νέα μπαταρία με διάρκεια ζωής 5 ώρες για ομιλία και 9 ώρες για ασύρματη χρήση Internet. Και μια έκπληξη: Εάν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο home, έχετε στη διάθεσή σας ένα interface φωνητικών εντολών, που σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα.

Η πρώτη ανακοίνωση της Apple αφορούσε την κυκλοφορία ενός νέου MacBook Pro με οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών. Το notebook φέρει την ίδια μπαταρία όπως το 17άρι της εταιρείας και είναι εξοπλισμένο με SD card reader αντί για ExpressCard slot. Η τιμή του θα ξεκινά από 1.699 δολάρια (είναι, δηλαδή, κατά 300 δολάρια χαμηλότερη από εκείνη του προκατόχου του). Το νέο MacBook Pro είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Επίσης, διαθέσιμη από σήμερα είναι η τελική έκδοση του Safari 4. Η νέα έκδοση του browser της Apple επιτρέπει την πλήρη αναζήτηση στο ιστορικό των επισκέψεων του χρήστη στο Web, το οποίο παρουσιάζει στο στιλ του Cover Flow, και, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα.

Εντυπωσιακή ήταν η ανακοίνωση ότι η αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.6 (που μας είναι πιο οικείο ως Snow Leopard) θα κοστίζει μόλις 29 δολάρια. Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και απαιτεί για την εγκατάστασή της περίπου το μισό χώρο από την προηγούμενη έκδοση, το Leopard, καθώς και περίπου το μισό χρόνο.

Η επόμενη ανακοίνωση αφορούσε το iPhone OS 3.0, το οποίο περιλαμβάνει το Find My iPhone, μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να εντοπίσετε το χαμένο σας iPhone, κάνοντας login στο λογαριασμό σας MobileMe. Η νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple για το iPhone θα διατεθεί στις 17 Ιουνίου.

[Πηγή: Myplaisio.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;