Να ζητήσουν συγγνώμη

Να μας ζητήσει συγγνώμη η αστυνομία και όλα θα ηρεμήσουν ζητούν οι ηγέτες των μουσουλμάνων μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας, οι οποίοι σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ καταγγέλουν και προσπάθεια εκμετάλλευσής τους από κόμματα.

«Η καταστροφή του Κορανίου αποτελεί για εμάς τους μουσουλμάνους τη μεγαλύτερη προσβολή», λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, που προειδοποιεί πως «το ό,τι έγινε μας έχει θίξει βαθύτατα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει πόλεμο».

Από την άλλη πλευρά, η Ελληνική Αστυνομία υποστηρίζει πως από τα ευρήματα προκύπτει πως πρόκειται για δύο κόλλες χαρτιού με αραβικά γράμματα, διπλωμένες στα τέσσερα, οι οποίες ήταν τυλιγμένες με χαρτοπετσέτα και χαρτομάντιλο και δεμένες με μονωτική ταινία. Ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο δεν γνώριζε ότι πρόκειται για απόσπασμα του Κορανίου και άνοιξε το περιτύλιγμα για να ελέγξει αν περιείχε ναρκωτικά. Πάνω σε αυτή του την ενέργεοα σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία σκίστηκε λίγο το έγγραφο με το ιερό κείμενο.

Για να δούμε λοιπόν που θα καταλήξει και αυτή η ιστορία. Θα κάνει άραγε κάποια από τις δύο πλευρές πίσω ή είμαστε όλοι μας μάρτυρες μιας νέας μεγάλης κόντρας..;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;