Κλείνει το μαγαζάκι για το καλοκαίρι ο Καραμανλής!

Λευκή πετσέτα πέταξε λοιπόν ο Πρωθυπουργός, αφού έκανε αυτό που σχεδίαζε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Καραμανλής λοιπόν με τη χθεσινή του κίνηση κερδίζει σίγουρα χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο αφού με την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος σταματά τις εργασίες της Β’ Τακτικής Συνόδου της Βουλής (ταυτόχρονα αρχίζουν οι εργασίες του θερινού τμήματος). Πολύ λογικό λοιπόν αλλά και προκλητικό ταυτόχρονα αφού με αυτό το τρόπο πάει να συγκαλύψει ότι έγινε στο διάστημα 2004-2007!

Με αυτό τον τρόπο σταματάει οριστικά τη συζήτηση των σκανδάλων. Μαζί με το Βατοπέδι και τα υπόλοιπα σκάνδαλα σταματά και τη συζήτηση για τα σκάνδαλα Παυλίδη και με αυτό τον τρόπο δεν τον πιέζει καθόλου για παραίτηση. Το θέμα εδώ ειναι πως προτιμά να ακούσει “τα πάντα” απο αντιπολίτευση (και πολίτες) για την παραγραφή του Παυλίδη από το να προκηρύξει εκλογές τώρα και να ρισκάρει την καρεκλίτσα του.

Επίσης με αυτή τη κίνηση τι μπορεί να δει; Ο κόσμος στις 7 Ιουνίου θα πάει στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές. Ότι και να γίνει εκεί θα μπορεί να διαχειριστεί την αποδοκιμασία μέσω ΜΜΕ και όχι μέσα στη Βουλή. Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να γίνουν όλα έξω από τη Βουλή. Γιατι εκεί είναι που ξέρει πραγματικά να απέχει.

Απέχει. Κάνει πραγματικά ότι γουστάρει, αλλά ουσιαστικά κατα βάθος παραδέχεται την πολιτική του ήττα. Δεν μπορεί να διαχειριστεί σε κανένα σημείο την κρίση που έχει ακόμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Με το χθεσινό κατάφερε να εξοργήσει ακόμα και τους βουλευτές του, έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, κανείς δεν τον υπολογίζει πλέον σοβαρά.

Δυστυχώς έτσι ειναι. Χθες έγραψε το δικό του τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;