Με το που τελείωσε ο μικρός τελικός τη περασμένη Κυριακή, ο Γιάννης Μπορούσης τα έβαλε με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο παίχτης του Ολυμπιακού τους έδειξε προκλητικά τις δέκα μέρες με τα δυό του χέρια και τους είπε πως θα τα πούνε τότε. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού όμως (σύμφωνα πάντα με τον παίχτη) δεν περίμεναν τόσο πολύ και “χτύπησαν” πολύ νωρίτερα!

Όσοι πρόλαβαν, κάποια στιγμή σήμερα, το προφίλ του Γιάννη Μπουρούση στο Facebook έγραφε: “Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και πιθανόν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα… Συγχαρητήρια επίσης και για το 5ο ευρωπαϊκό”. Αμέσως έγινε χαμός στα σχόλια, αφού άλλοι άρχισαν να υποστηρίζουν τους πράσινους, άλλοι να τα βάζουν με τον Μπουρούση και άλλοι να λένε τα δικά τους. 

Μετά από λίγο, το status άλλαξε και ανέφερε ότι του είχαν σπάσει τον κωδικό και είχαν μπει στο προφίλ του: «Ζητάω χίλια συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού… Μου σπάσανε τον κωδικό και μπήκανε στο προφίλ μου…».

Τα σχόλια πήραν και πάλι φωτιά, αλλά το θέμα δεν έμεινε εκεί. Ακόμα και τώρα αν μπείτε στο προφίλ του παίχτη αντί του εαυτού του για φωτογραφία θα δείτε τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη να σηκώνουν τη κούπα!

Έτσι είναι η ζωή Γιάννη (και κάθε Γιάννη). Παίξε το μπάσκετ σου και πήγαινε στα αποδυτήρια, αλλιώς κλασσικά, δράση – αντίδραση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;