Open Coffee Athens XXII

Yeah, ήρθε ο Μαϊος, ήρθε και το νέο Open Coffee. Aύριο, στις 19:00 το απόγευμα λοιπόν, στο Divani Caravel, η αθηναϊκή start-up κοινότητα συγκεντρώνεται για 22η φορά και σας περιμένει για γνωριμίες, επαφές και απεριόριστο networking. Μεταξύ αυτών, εξαιρετικές ομιλίες περί νέου τεχνολογικού επιχειρείν, οι οποίες για τον Μάιο έχουν ως εξής:

  • Ο Λάμπρος Καλιακάτσος, Πολιτικός Μηχανικός, θα παρουσιάσει το δημιούργημά του Plexscape, μία σουίτα πρόσθετων χαρακτηριστικών στα κλασσικά εργαλεία σχεδίασης (για παράδειγμα προσθήκη επιπέδου Google Earth στο Autocad και άλλα), και την επιχειρηματική πορεία που αυτό τυγχάνει στην παγκόσμια αγορά.
  • Οι βετεράνοι του Open Coffee Γιώργος Χατζηγεωργίου και Βασίλης Δήμος, συνιδρυτές του Skroutz, θα παρουσιάσουν το άρτι ανακοινωθέν Skroutz Store, μία υπηρεσία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία και επιτρέπει τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος εντός ολίγων λεπτών.
  • O Νικόλας Αμπαζής, νυν -μεταξύ άλλων- επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα παρουσιάσει την ιστορία και τα προσωπικά συμπεράσματα πίσω από το Feeds2, μία πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, η οποία, παρά την εκτενή δημοσιότητα, δεν κατόρθωσε να φθάσει ως την επιτυχία.
  • Τέλος, ο Στρατής Καραμανλάκης, συνιδρυτής και & Vice President of Development της oDesk.

Για όσους το χάσουν, μην στεναχωριέστε, τo Βlogchannel θα είναι και πάλι εκεί για να σας μεταδώσει τις ομιλίες!

[photo by nsyll.net]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;