Τραγική η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας...

Η τηλεοπτική “ΣΚΑΪ – Δράση” βρέθηκε για ακόμα μία φορά στη Πλατεία Θεάτρου. Ο σκηνοθέτης Νίκος Περράκης μαζί με μία ομάδα ηθοποιών, όλοι κάτοικοι της περιοχής, μίλησαν για τα προβλήματα τους, μαζί με καταστηματάρχες και το Νομάρχη Αθηναίων Γιάννη Σγουρό. Τι αναφέρθηκε;

Αναφέρθηκε πως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 η κατάσταση στην περιοχή έγινε πραγματικά χειρότερη και από το χειρότερο που θα μπορούσαν να φανταστούν. Μιλάμε ουσιαστικά για το κέντρο της πρωτεύουσας το οποίο είναι full σε ναρκωτικά και πορνεία!

Η αστυνομία επεμβαίνει πλην ελαχίστων περιπτώσεων όταν γίνεται “πόλεμος” συμμοριών για ναρκωτικά και όταν επεμβαίνει αρκετοί έμποροι ναρκωτικών συλλαμβάνονται να έχουν πάνω τους χρήματα και στη συνέχεια είναι … ελεύθεροι χωρίς τα χρήματα.

Επίσης το βράδυ όλη η Σωκράτους γεμίζει με πόρνες όπου όταν φτάνει στη περιοχή κάποιο περιπολικό, φεύγει αμέσως το χτυπούν με πέτρες και ξύλα!

Τέλος μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με τους κατοικους της περιοχής είναι και ο ΟΚΑΝΑ. Όπως δήλωσαν γύρω από τον ΟΚΑΝΑ έχει δημιουργηθεί μια “πιάτσα” ναρκωτικών και αυτό που προτείνουν είναι η ενδυνάμωση του και η μεταφορά του εκτός της πόλης!

Απο πλευράς ΟΚΑΝΑ πάντως ο Χρήστος Κοκόρης απάντησε πως ο οργανισμός πρέπει να είναι κεντρικά τοποθετημένος, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτόν, ενώ οι ασθενείς πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, για να είναι πιο εύκολη η επανένταξή τους. Είπε ακόμα, ότι ο ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Αθήνας παρέχει κάλυψη σε 300 ασθενείς, ενώ η λίστα αναμονής πανελληνίως φτάνει τα 5.000 άτομα, εκ των οποίων τα 4.000 είναι στην Αθήνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η πολιτεία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν θέση και να λύσουν άμεσα το πρόβλημα της περιοχής. Μιλάμε ουσιαστικά για το κέντρο της πόλης και όσο εκείνοι κάνουν τα στραβά μάτια το πρόβλημα θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;