Μετρό; Νext year!

Παρατείνεται η ημερομηνία παράδοσης τριών νέων σταθμών του Μετρό, συγκεκριμένα του Νομισματοκοπείου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, ενώ η επαναλειτουργία του δικτύου από Εθνική Άμυνα ως Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα “ΝΕΑ”, οι διακοπές αυτές των δρομολογίων έχουν αναγκάσει 60.000 πολίτες να στραφούν προς τα ΙΧ αυτοκίνητα, τα λεωφορεία και τον Προαστιακό. Στελέχη της Αττικό Μετρό, υποστηρίζουν ότι το ταυτόχρονο κλείσιμο των σταθμών Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου γίνεται λόγω της υποχρεωτικής κατασκευής σήραγγας 120 μέτρων, πριν το σταθμό Χαλανδρίου για τις ανάγκες του σταθμού της Αγίας Παρασκευής. Δεν τα ήξεραν πιο πριν δηλαδή;

Στην πλειονότητά τους οι νέοι σταθμοί του Μετρό έχουν καθυστέρηση παράδοσης δύο ή και τριών ετών, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτές του Νομισματοκοπείου, το οποίο από το τέλος του 2006 αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2009, τον σταθμό της Αγίας Παρασκευής που από το 2008 μετατίθεται προς το καλοκαίρι του 2010, και το σταθμό του Χολαργού στο τέλος του 2009, αντί του 2006.

Ζήσε τον μύθο σου, λιώσε στη κίνηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;