Women on line στο 7ο GGD, την 26/2

Εάν ακόμη η εικόνα που έχετε για τη… συνύπαρξη γυναικών και τεχνολογίας είναι ίδια με αυτή που είχαμε περιγράψει σε προηγούμενο post για το θέμα, στο neolaia.gr, δεν έχετε πια καμία δικαιολογία για να μην πάτε στο 7ο Girl Geek Dinner, που γίνεται την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου. Βολικό μέρος – στα Public Συντάγματος (πιο downtown δεν γίνεται!), βολική ώρα – λίγο μετά τις 18.00 (ούτε αξημέρωτα, ούτε μαύρα μεσάνυχτα) και, πάντα από όλα, με ομιλήτριες, που θα εξηγήσουν με απλά λόγια πώς, με τη βοήθεια του internet, μετέτρεψαν σε επιτυχημένες business τις έξυπνες ιδέες τους.

Έτσι, όσες και όσοι πάνε στο GGD, θα ακούσουν την Κατερίνα Καραγιάννη, ιδρύτρια του Days4u.gr, να εξηγεί πώς η αγάπη της για το online marketing μετεξελίχθηκε σε site, που προσφέρει δώρα εμπειρίας online, καθώς και τη Φιόνα Μουζακίτη, ζωγράφο και υπεύθυνη της online gallery έργων τέχνης Αrteshop.gr, που προβάλλει έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος, η Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος της εταιρείας ερευνών Focus Bari, θα μας μιλήσει για τις “Γυναίκες καριέρας”, ενώ στα τελευταία 10 λεπτά (γνωστά και ως ten minutes pitching), η Βίκη Κολοβού και η Μαριλού Τζεμπελίκου θα παρουσιάσουν μερικές απλές, έξυπνες και δωρεάν εφαρμογές για την επεξεργασία και δημοσίευση των φωτογραφιών μας στο internet.

Όπως πάντα, θα ακολουθήσει η κλήρωση δώρων και το networking (για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας) με τη συνοδεία ποτών και finger food! Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο GGD είναι δωρεάν και ανοιχτή και για άντρες, αν και προτιμούμε να συνοδεύονται από κάποια γυναίκα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλό είναι να πουν ότι θέλουν να παρακολουθήσουν κάνοντας κλικ στο Facebook event .

Όλα τα GGD μεταδίδονται ζωντανά με την υποστήριξη του blogchannel.gr.

Info:

Πότε: Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, στις 18.00
Πού: Public Συντάγματος, Internet Area [τηλ. 210 3246210]
Site: www.ggd.gr
Email: info@ggd.gr

Κι επειδή τα GGD είναι πολύ… web 2.0, μπορείτε να τα βρείτε και σε:

Facebook: www.facebook.com/group.php?gid=11024572269
Twitter: twitter.com/girlgeekdinners
Flickr: www.flickr.com/photos/ggdgreece και www.flickr.com/groups/ggdgreece
Slideshare: www.slideshare.net/ggdgreece/slideshows

της Μαριλού Τζεμπελίκου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;