Αύριο η δίκη Τσιπρόπουλου.

Kαι η μεγάλη μέρα έφτασε. Αύριο, λοιπόν, είναι η μέρα (δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στο Κτίριο 9, Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αριθμός 12, στις 9:00 πμ.) της εκδίκασης της υπόθεσης του Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του aggregator blogme.gr. Για όσους έχουν ξεχάσει ή δεν έχουν πάρει το θέμα από την αρχή, το blogme.gr ήταν ένας aggregator όπως π.χ. είναι και το sync.gr σήμερα. Δηλαδή τι έκανε; Μάζευε αυτόματα τα νέα άρθρα από διάφορα ελληνικά blogs και τα εμφάνιζε όλα μαζί σε μία συγκεκριμένη σελίδα! Εκεί μέσα μαζί με πολλά άλλα υπήρχε και το blog του funEL όπου σατίριζε τον γνωστό “τηλεβιβλιοπώλη”, Λιακόπουλο.

Ο Λιακόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά λοιπόν για να “ξεσκεπάσει” τον funel διότι τον ενοχλούσε η σάτυρα εναντίον του. Η Google φυσικά και δεν του έδωσε κανένα στοιχείο και έτσι ο “τηλεβιβλιοπώλης” αποφάσισε τελικά να κινηθεί νομικά εναντίον του … blogme για την αυτόματη αναδημοσίευση των κειμένων του funEL!

Είναι σαν να λέμε με λίγα λόγια πως κάνεις μήνυση … στον περιπτερά, για το περιεχόμενο του “Ελεύθερου Τύπου” για παράδειγμα. Σας στέκει εσάς λογικό όλο αυτό; Eμένα καθόλου και για αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος για την αυριανή υπόθεση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;