Aναζήτηση σπουδών στο neolaia.gr

To neolaia.gr συνεχίζει να προσφέρει νέες, υπέροχες, υπηρεσίες προς τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες! Σε συνεργασία με το look4studies.com μπορείτε πάρα πολύ εύκολα να αναζητήσετε το πρόγραμμα σπουδών που θέλετε να ακολουθήσετε! Πάνω στο menu του neolaia.gr πατώντας την επιλογή “Σπουδές” μπορείτε να κάνετε και την αναζήτησή σας αλλά και να βρείτε κάποια σχετικά άρθρα που θα αναρτήσουμε στο μέλλον!

Σχετικά με τη λειτουργία της Μηχανής και τις Υπηρεσίες προς τους χρήστες:

Ο χρήστης του neolaia.gr μπορεί από την «Αναζήτηση Σπουδών» να εισάγει λέξη-κλειδί στο πεδίο «Αναζήτηση» π.χ. οικονομικά και αν θέλει (προαιρετικά) να επιλέξει Χώρα από το drop down «Χώρα Σπουδών».π.χ. Ελλάδα. Στη συνέχεια επιλέγει GO και οδηγείται στα αποτελέσματα της Αναζήτησης, που εμφανίζονται όλα τα προγράμματα σπουδών σε οικονομικά στην Ελλάδα.

Από τη σελίδα των αποτελεσμάτων μπορεί να επιλέξει επιπλέον φίλτρα, όπως Επίπεδο Σπουδών, Τρόπο Φοίτησης, Περιοχή και Ίδρυμα, για να περιορίσει ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του.

Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει για να δει την περιγραφή του προγράμματος, τα κριτήρια εισαγωγής και πρόσθετες πληροφορίες, όπως έναρξη μαθημάτων, διάρκεια φοίτησης, δίδακτρα κ.λ.π. Μπορεί ακόμη να Εκδηλώσει το Ενδιαφέρον του, να Στείλει Email με κάποιο ερώτημά του απ’ ευθείας στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό, να αποθηκεύσει το Πρόγραμμα στην προσωπική του σελίδα My Look, να στείλει το πρόγραμμα σε κάποιο φίλο του ή να δει όλα τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού. Επίσης, μπορεί να δει πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού, καθώς και να πάει στο Site του Εκπαιδευτικού Οργανισμού.

Αντίστοιχα, επιλέγοντας το tab «Αναζήτηση Εκπ. Οργανισμών» μπορεί να εισάγει στη λέξη-κλειδί το όνομα του ιδρύματος π.χ. Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αν θέλει (προαιρετικά) να επιλέξει Χώρα από το drop down «Χώρα Σπουδών».π.χ. Ελλάδα. Στη συνέχεια επιλέγει GO και οδηγείται στα αποτελέσματα της Αναζήτησης.

Επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό που τον ενδιαφέρει, μπορεί να δει πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας, να Εκδηλώσει το Ενδιαφέρον του, να στείλει Email, να αποθηκεύσει τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό στην προσωπική του σελίδα, να το στείλει σε κάποιο φίλο, να δει όλα τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού και να πάει στο Site του.

Στη Μηχανή υπάρχουν ακόμη τα Links:

  • Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, ο χρήστης μπορεί να κάνει αλφαβητική αναζήτηση εκπαιδευτικού οργανισμού
  • Κατηγορίες Σπουδών, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει Κατηγορία Σπουδών για να δει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν
  • Επίπεδο Σπουδών, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το επίπεδο σπουδών για να δει τα αντίστοιχα προγράμματα

Σημείωση: στα αποτελέσματα υπάρχουν όλοι οι Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί και τα προγράμματα που προσφέρουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;