Virtual κόσμος για μουσουλμάνους!

Δεν μπορεί, όλοι θα γνωρίζετε το The Sims. Κλάσσικά, φτιάχνεις τον ήρωά σου, προσαρμόζεις την εμφάνισή του, τον προσωπικό του χώρο, τα αισθήματά του κτλ. Το Muxlim Pal είναι ακριβώς το ίδιο αλλά μόνο που δίνει τη δυνατότητα σε Μουσουλμάνος να ορίζουν τη ζωή ενός ψηφιακού ήρωα που κατοικεί σε έναν εικονικό κόσμο με beach bar, στάδιο και καταστήματα.

Οι δημιουργοί του στοχεύουν κυρίως στους Μουσουλμάνους των Δυτικών κοινωνιών, όμως επίσης ελπίζουν ότι θα ενισχύσει την κατανόηση των μη Μουσουλμάνων γι’ αυτούς. «Δεν είμαστε ένας δικτυακός τόπος θρησκευτικού περιεχομένου. Εστιάζουμε στον τρόπο ζωής», δήλωσε ο Μοχάμεντ Ελ Φατάτρυ, ο ιδρυτής του Muxlim Pal. «Στοχεύει σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των Μουσουλμάνων» πρόσθεσε, σημειώνοντας: «Απ’ όσα έχουμε διαπιστώσει μέσα από την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, ο τρόπος ζωής των Μουσουλμάνων δεν απέχει πολύ από οποιωνδήποτε άλλων».

Όπως τόνισε ο Ελ Φατάτρυ, «παρατηρήσαμε πως κανένας άλλος εικονικός κόσμος δεν προσφέρει μια οικογενειακή-φιλική ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να μεριμνήσουμε για τους ανθρώπους που μένουν εκτός των κόσμων αυτών».

[Πηγή: tvxs.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;