To πρόγραμμα των κινητοποιήσεων!

Σημερα 12 το μεσημέρι, το Συντονιστικό των μαθητών, που φέρει το όνομα «Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος», θα προχωρήσει σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Παράλληλα, το Συντονιστικό των μαθητών, που συνεδρίασε το βράδυ της Κυριακής, αποφάσισε για τις επόμενες κινήσεις των μαθητών. Έτσι, για σημερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε σε κινητοποιήσεις που θα γίνουν σε δήμους και γειτονιές της Αθήνας να προχωρήσουν σε καταλήψεις δρόμων. Μεταξύ άλλων, θα κλείσουν δρόμους στο υπουργείο Παιδείας, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στην πλατεία Καλογήρων, στην οδό Θηβών, στην οδό Θησέως και Δαβάκη στην Καλλιθέα, καθώς και στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις και θα ενημερώσουν για τα αιτήματα και τους αγώνες τους την κοινή γνώμη και κυρίως τους γονείς και τους εργαζόμενους.

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχουν σε διαδήλωση στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια, μαζί με το ΠΑΜΕ. Στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου.

Επίσης, φοιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κλείσιμο των σχολών μέχρι τις 19/12, συγκέντρωση – συλλαλητήριο μαζί με τα Συντονιστικά των μαθητών την Πέμπτη 18/12 στις 12:00 στην Ομόνοια και τέλος, συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 17/12, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια. Σημερα στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Τσαμαδού, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων.

Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, η Επιτροπή καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτύριας στη διασταύρωση της Χαριλάου Τρικούπη με την Καλλιδρομίου και σε πορεία προς το ΑΤ Εξαρχείων. Πάγιο αίτημα, να απομακρυνθεί από την περιοχή το αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;