Eπιτυχία της Ε.Α.

Για άλλη μια φορά η Ελληνική «Αστυνομία» σε συνεργασία με την Ελληνική «Δικαιοσύνη» -η οποία πλέον έχει σταματήσει να συμβολίζεται όπως παλιά με την πλάστιγγα να μην γέρνει σε καμία από τις δύο μεριές όπως επίσης έχει πάψει να είναι «τυφλή» και αντικειμενική- κατάφεραν να συλλάβουν άλλο ένα νεαρό «τρομοκράτη», «αναρχικό». «κουκουλοφόρο» -όπως θέλετε χαρακτηρίστε το εσείς- με κριτήρια τα οποία μας θύμισαν πολύ έντονα την υπόθεση «ζαρντινιέρα» αλλά και την υπόθεση με τα πράσινα «starακια». Θα αναρωτιέστε φυσικά πως γίνεται μια καινούρια υπόθεση να σχετίζεται με δύο προηγούμενες «ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» της Ελληνικής «Αστυνομίας».

Ο εικονιζόμενος εικοσάχρονος οδηγήθηκε στη ανακρίτρια στην κατάσταση που βλέπετε ύστερα από σύλληψη και φυσικά την κατάθεση του αστυνομικού που το συνέλαβε ο οποίος φυσικά θυμόταν μέσα στον πανικό που όλοι γνωρίζουμε ότι επικρατούσε στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες (με το κέντρο κι όχι μόνο να θυμίζει βομβαρδισμένο πεδίο με βόμβες μολότοφ, πέτρες μπουκάλια κτλ) ότι ένας νεαρός με σκουρόχρωμο κράνος και μπουφάν με καφέ γούνινη κουκούλα (τα οποία φόραγε και ο άτυχος εικοσάχρονος). Φυσικά το νεαρό που περιέγραψε ο αστυνόμος δεν το συλλάβανε εκείνη την ώρα που τον είδαν να τους πετάει αντικείμενα αλλά ΔΥΟ ώρες αργότερα σε Άλλη περιοχή μαζί με άλλα 30 άτομα. –μπράβο μνημονικό ο αστυνόμος-.

Η ανακρίτρια η οποία ανέλαβε την υπόθεση έχει ασκήσει δίωξη στο νεαρό όπως και σε άλλα 5 άτομα για τα κακουργήματα της «έκρηξης», της «παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών» και της «απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης» όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της «διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας», της «κλοπής» και της «διατάραξης της κοινής ειρήνης» και φυσικά τους προφυλάκισε κιόλας.

~TEAREDPRINCE

Το θέμα φιλοξενήθηκε στην «Ελευθεροτυπία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;