ΔΕΝ τιμώρησαν όπως θα έπρεπε τους αστυνομικούς!

MΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Οι αστυνομικοί που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον 26χρονο Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου, το Νοέμβριο του 2006, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν πλέον το ελευθερο του κράτους!

Οι κατηγορούμενοι εχθές, εμφανίστηκαν αμετανόητοι στις απολογίες τους και εκείνος ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει το θύμα στο πρόσωπο, έριξε τις ευθύνες στον 26χρονο φοιτητή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο εισαγγελέας ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για τους τέσσερις κατηγορούμενους αστυνομικούς, ενώ, για τους τρεις άλλους εμπλεκόμενους ζήτησε την ενοχή τους για απλή συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Διεταξε επίσης την απαλλάγη από κάθε ευθύνη του πρώην διευθυντή της κρατικής ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η πράξη του αστυνομικού, ο οποίος εμφανίζεται στο βίντεο να πετάει στο έδαφος τον Κύπριο φοιτητή, χαρακτηρίστηκε «ενέργεια αναγνώρισης».

Στην απολογία του ο αρχιφύλακας που κατηγορείται για την υπόθεση, δήλωσε, «Φταίει γιατί αντέδρασε. Μάλλον κάτι θα είχε κάνει για αυτό ήθελε να ξεφύγει».

Nα, δείτε και μόνοι σας.., δίκιο έχουν:

[youtube DlrcoagUggs]

[πηγή: ΤVXS]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;