O «δικός μας» Νικόλας στο tvxs.gr

Από neolaia.gr Team 12 Οκτωβρίου 2008

O «δικός μας» Νικόλας (neolaia.tv) ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα μέσω συνέντευξης στο internetakias.gr την εκπομπή του στην «Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα» που θα ονομάζεται Blog in – Kάθε εβδομάδα και ένας blogger! Διαβάστε την συνεντευξη και ας του ευχηθούμε όλοι καλή αρχή σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Συνέντευξη: internetakias.gr – 12/10/08

Οι φήμες έχουν κατακλύσει την ελληνική μπλογκόσφαιρα μέρες τώρα. Κανείς όμως δε μπορούσε να το πει με βεβαιότητα. Θα είναι ο Νικόλας Μπαρδάκης (neolaia.gr) στην Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα (tvxs.gr) την διαδικτυακή τηλεόραση που ετοιμάζει ο Στέλιος Κούλογλου; Καιρός να μάθουμε όλη την αλήθεια

Κάτι ακούγεται για σένα και το tvxs. Τι συμβαίνει;

Βλέπω τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα. Έτσι όμως ο internetakias πρώτος – πρώτος πάλι Οφείλω να σε ενημερώσω πως οι πληροφορίες που έχεις είναι 100% αληθινές. (πως το έμαθες όμως;;;)

Θα παρουσιάζεις κάποια εκπομπή;

Ναι, θα παρουσιάζω το “Blog in – Κάθε εβδομάδα και ένας blogger”. Απ’ότι καταλαβαίνεις κάθε εβδομάδα θα βρίσκεται μπροστά στις κάμερες της “τηλεόρασης χωρίς σύνορα” και ένας blogger!

Πως προέκυψε η συνεργασία;

Kαλή ερώτηση.
Κοίτα, τον τελευταίο χρόνο (ίσως και λίγο παραπάνω) ασχολούμαι με το neolaia.tv. Έπειτα γεννήθηκε και τo BlogChannel.Gr. Το video-podcasting είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει πολύ και γενικώς ασχολούμαι και παρακολουθώ. Yποθέτω πως κάπου απλά θα πέτυχε κάποια συνέντευξη, κάποιο video!

Τι άλλο θα δούμε στο tvxs; Πόσα ξέρεις; Πες τα όλα

Ολα; Αυτό δεν γίνεται! Συντονίσου 01/11
Το tvxs θα έχει πάντα πάααρα πολλές εκπλήξεις. Θα ανοίγεις το pc σου, θα πληκτρολογείς το url, και σίγουρα θα βρεις κάτι το οποίο θα σε ενδιαφέρει να δεις.
H θεματολογία απο πλευράς εκπομπών είναι πολύ μεγάλη, πίστεψε με. (έρευνες, κοινωνικά θέματα, ντοκιμαντέρ, χιούμορ, live εκπομές κτλ).
Tο μοναδικό όμως είναι πως ξεφεύγει τα mainstream media αλλά και απ οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Πως είναι η συνεργασία με τον Στέλιο Κούλογου;

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνεργασία με τον Στέλιο Κούλογλου. Eιναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και ιδέες.
Γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται, surfάρει και εκείνος αρκετές ώρες

Πόσο internetakias είναι;

Ιnternatakias; Ε, πολύ σου λέω. Ααα, σίγουρα χειρίζεται ένα apple καλύτερα από εμένα αν σου λέει αυτό κάτι!

Τι θα πρέπει να κάνει ένα blog για να παρουσιαστεί στην επομπή σου;

Ωχ, θα πρέπει να ανακοινώσω το mail μου! Ωραία!
Τα μάτια μου είναι ήδη 1 και 4. Τα feeds σε λιγες μέρες θα πάρουν φωτιά. Ο reader μας θα είναι παντού. Κάθε postάκι που θα μας φαίνεται ενδιαφέρον, θα είναι ο συγγραφέας του στην κάμερα.
Βέβαια στο nikolas@tvxs.gr θα μπορούν να με ενημερώνουν αν κάτι μου έχει ξεφύγει και να μου προτείνουν νέες ιδέες για την εκπομπή!

Πόσα άτομα είστε στο tvxs; Θα δούμε και άλλους γνωστούς bloggers;

Εχω απαντήσει ήδη στην ερώτηση… (Κλεμμένη απάντηση, πάντα ήθελα να το πω ).
Δυστυχώς για να είμαι ειλικρινής δεν τους έχω γνωρίσει όλους ακόμα, και για αυτό φταίω εγώ .
Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όλοι είναι νέοι που έχουν όρεξη για να βγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. (και θα βγει)

Το neolaia.tv θα συνεχίσει κανονικά ή θα ενσωματωθεί με κάποιον τρόπο στο tvxs

Το neolaia.tv φυσικά και θα συνεχιστεί κανονικά. Με αυτό ξεκίνησα, με αυτό έμαθα, και δεν θέλω με τίποτα να το αφήσω. Έτσι και αλλιώς είναι κάτι διαφορετικό με την εκπομπή μου στο TVXS.
Θα το δεις και εσύ σε 15 μέρες περίπου!

Θα μας δείξεις ένα video απο τις δοκιμές; Ε; Φανταστικέ μας Μπαρδάκη;

Α, τώρα ζητάς πολλά! Τα μόνα που μπορώ να σου δείξω είναι τα δύο videos που μπορείς να πάρεις μια ιδέα από το concept αλλά και από το site Σορρυ, δεν θέλω να με βαράνε στο TVXS μετά

[youtube 2gZ0cwBhlzE]

[youtube Veyox36uMrU]

[Πηγή: internetakias.gr]