Το στοίχημα πάλι κοντά σας

Καλημέρα φίλες και φίλοι

Από σήμερα και κάθε βδομάδα θα βρισκόμαστε και εμείς στην παρέα του neolaia με προγνωστικά για το στοίχημα.

Σαββατοκύριακο προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου μπορεί να χαρακτηριστεί το διήμερο που έρχεται αλλά εμείς για αρχή διαλέξαμε τρία παιχνίδια από τις μικρότερες κατηγορίες των Ευρωπαικών πρωταθλημάτων.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Λιντς με την Κρου. Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων καθώς οι γηπεδούχοι, αν παρουσιαστούν σοβαροί θα κάνουν την πρώτη τους νίκη μετά από τρία ματς. Από την πλευρά της η Κρου είναι ομάδα, που στα εκτός έδρας παιχνίδια συνήθως σκοράρει αλλά χάνει. Τέλος αν θέλει η Λιντς να κυνηγήσει την άνοδο τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει. 1 λοιπόν, ενώ μεγάλη τύχη έχει και το over, αν κάποιος θέλει να παίξει μεγαλύτερη απόδοση.

Επόμενο παιχνίδι είναι το Τσέστερ-Μπέρι. Τα κενά στην άμυνα της Τσέστερ υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως τουλάχιστον μας έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει κιόλας. Το ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι ταιριάζει στην Μπέρι, πράγμα που μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το over στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τελευταίο παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει είναι αυτό ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Σοσιεδάδ. Τον αποκλεισμό γνώρισαν οι γηπεδούχοι από τους προσεχείς αντιπάλους τους, την περασμένη Τετάρτη για το κύπελλο Ισπανίας αν και το ματς δεν είναι ενδεικτικό για συμπεράσματα καθώς οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές. Θα πάμε με τον 1 γιατί με την ποιότητα των παιχτών που διαθέτει η Σαραγόσα εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την πρώτη της νίκη. Επίσης έχει πολλά χρωστούμενα από την περσινή σεζόν απέναντι στους παίχτες του στοιχήματος και ήρθε η ώρα να αρχίσει να ξεχρεώνει.

Επομένως:

Λιντς-Κρου 1

Τσέστερ-Μπέρι over

Σαραγόσα-Σοσιεδάδ 1

και να θυμάστε ότι και στον κουβά να πάτε τουλάχιστον κάντε το με στυλ.

Τα προγνωστικά είναι διαθέσιμα και στο kouvathikes.nooblogs.gr

Καλή επιτυχία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;