neolaia.gr NEW redesign - στόχοι - το μέλλον - οι ευχές σας!

01/09/08 και το neolaia.gr άλλαξε look. Eλπίζουμε να σας αρέσει…(ναι, rss readers μας περάστε μια βόλτα, αφήστε σχόλιο). Οι αλλαγές στο πως φαινόμαστε πολλές και σημαντικές καθώς προβλέπονται πάρα πολλές και οι νέες υπηρεσίες στο neolaia.gr μέσα στον επόμενο καιρό!

Το neolaia.gr με 60,000 επισκέψεις τον μήνα και με 30,000 pageviews ημερισίως σας ευχαριστεί που το φτάσατε μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας τόσο ψηλά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση no. 47 των ελληνικών blogs (Πηγή: sync.gr) και οι στόχοι μας όλο και μεγαλώνουν!

To νέο site/blog είστε εδώ και το βλέπετε μπροστά σας. Νέες υπηρεσίες είναι (σύντομα ακόμα περισσότερες):

nfriends.gr. Ένα ελληνικό social networking που ονομάζεται neolaia friends ήρθε να ενσωματωθεί μέσα στο neolaia.gr για να … γνωριστούμε καλύτερα!

Αναζήτηση φοιτητικής στέγης και όχι μόνο! Κάντε την αναζήτησή σας εδώ και βρείτε φθηνα και αποτελεσματικά την νέα σας στέγη.

Μέσα σε αυτό το διάστημα όμως αποκτήσαμε και πολλές συνεργασίες:

DigitalBox. Ο Απόστολος τελικά ήξερε με την μία τι θέλαμε για το αγαπημένο μας neolaia.gr! Aμέσως κατάλαβε και πολυ – πολύ γρήγορα υλοποίησε τις απαραίτητες αλλαγές για το neolaia.gr για να φαίνεται όπως ακριβώς το βλέπετε τώρα! Πολυ καλό αποτέλεσμα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Cretaforce. Eντάξει, ότι και να πούμε για το hosting μας θα σας φανεί υπερβολή. Ο Χρήστος πάντα πρόθυμος (και online) για να λύσει κάθε τι που μπορεί να προκύψει. Κάπως έτσι διασφαλίζουμε το 24/24 open!

BlogChannel.gr. Ένα νέο project που θα φιλοξενεί τα vidcasts του neolaia και στο on demand αλλά και στο live του πρόγραμμα!

Ζοο.gr. Eντάξει τι να πει κανείς για το Μιχάλη και την υπόλοιπη τρελή του παρέα; To απόλυτο ελληνικό meeting point μας έχει σταθεί πάρα πολύ στα vidcasts του neolaia.tv! Kαι φέτος τα μεγάλα ονόματα που θα περάσουν από το neolaia.tv θα έχουν μία πινελιά zoo!

Techblog.gr: Tα τεχνολογικά νέα του site που μας δίνει ο έλληνας guru της τεχνολογίας. Για ακόμη μία χρονιά τα νέα της τεχνολογίας πρώτα στο techblog, έπειτα στο neolaia 😉

Συνταγές της Παρέας: Oι συνταγές της παρέας από τον Σεπτέμβρη του 2008 στο neolaia.gr για … φοιτητικά φαγητά!

Diavasame.gr. Aν ψάχνετε βιβλία μέσα από το neolaia.gr θα βρείτε αυτό που ψάχνετε αφού μια από τις πρώτες μας συνεργασίες θα συνεχιστεί και φέτος!

Τοspitimou. To φοιτητικό σπίτι που ψάχνετε μέσα από το neolaia.gr! Για αναζήτηση εδώ.

Τravelplorer. O απόλυτος τουριστικός οδηγός, φτιαγμένος από εσάς προτείνει στους νέους του neolaia.gr, που να πάνε διακοπές!

FindThisSite. Θα μας ενημερώνει για το πιο cool ελληνικά links του ελληνικού διαδικτύου από τον Σεπτεμβρη του 2008!

Stampadiko.gr. Πέραστε μέσα από το Group μας και φτιάξτε και εσείς το δικό σας μπλουζάκι! Aααα. Το Stampadiko αν δώσετε σαν κωδικό παραγγελίας το Neolaia15 σας κάνει και 15% έκπτωση! 😉

Τέλος, από 15/09/08 θα μπορείτε να διαλέγετε και την δυνατότητα προβολής στο neolaia.gr με σελιδοπροβολές. Για να δηλώσετε ενδιαφέρον απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;