Aυριο ένας χρόνος Open Coffe (XII) - Παρουσίαση BlogChannel.gr

Αμέσως μετά το Greek Bloggers Camp 08 μας περιμένει το Open Coffee του Ιουνίου. Η 12η αθηναϊκή συνάντηση (σωστά, κλείνουν χρόνο!) θα λάβει χώρα, κατά τα αναμενόμενα, την πρώτη Τρίτη του μήνα, 3 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στο αγαπημένο στέκι του Bios (Πειραιώς 84).

Οι σύντομες ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν έχουν ως εξής:

  • Οι Φώτος & Γιάννης Γεωργιάδης θα παρουσιάσουν -ένα χρόνο μετά από μία διαφορετική παράστασή τους στο Bios- το Rento. Η διαδικτυακή υπηρεσία φιλοδοξεί να καταστήσει απλή τη διαδικασία αναζήτησης στέγης προς ενοικίαση, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων νέων τεχνολογιών, ασύρματα δίκτυα.
  • Ο μετρ των πρακτικών Γιώργος Γκριτζάλας και o Νίκος Μπαρδάκης, αμφότεροι κάτοχοι πολυσύχναστων φοιτητικών portal, θα παρουσιάσουν το ακόμα ‘ακυκλοφόρητο’ BlogChannel. H νέα απόπειρα διαδικτυακής τηλεόρασης περιλαμβάνει εκπομπές με πρωταγωνιστές bloggers ή και όλους εσάς.
  • O Γιώργος Παπαδόπουλος, δικηγόρος, μεταξύ άλλων ΥΔ Νομικής Αθηνών και απόφοιτος Cambridge, θα πραγματοποιήσει σύντομη παρουσίαση των κύριων νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με το e-μπόριο, κυρίως την ηλεκτρονική δικαιοπραξία, τα ηλεκτρονικά έγγραφα και την προστασία του καταναλωτή.
  • Η Βενετία Κουσία (PhD), διευθύνουσα σύμβουλος της ManPower Ελλάς, θα μας μιλήσει για την αντιμετώπιση του bullet ‘entrepreneur’ κατά την πιθανή ανάγνωση ενός βιογραφικού από μελλοντικούς εργοδότε
  • Ο Δημήτρης Ανδρεάδης, Project Lead του JBossAS της Red Hat, ή αλλιώς του πιο δημοφιλούς OpenSource application server, θα μιλήσει περί δυναμικής του ανοικτού λογισμικού και του επιχειρηματικού μοντέλου του professional open source, μέσα από την εξιστόρηση της start-up του JBoss ως και την εξαγορά της από την Red Hat για $350Μ.
  • Τέλος, θα έχουμε τη χαρά να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον Patrick de Laive, διοργανωτή του The Next Web, των συναντήσεων Open Coffee στο Αμστερντάμ, co-founder του Fleck και ‘διαρρήκτη‘ του σπιτιού του Michael Arrington. O Patrick θα επικεντρωθεί στη σημαντικότητα ενός διεθνούς δικτύου για start-up.

 

  • Ο χρόνος: Την ερχόμενη Τρίτη, 3 Ιουνίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • 18.00 – 19.00: Προσέλευση και πρώτες συστάσεις, καφέδες και warm-up drinks, ως την είσοδο στα ενδότερα
  • 19.00 – 20.00: Σύντομες παρουσιάσεις / ομιλίες / performances, με αντικείμενο νέες ιδέες, δραστήριους υποστηρικτές τους και success stories, με άξονα και υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογιών και των start-up
  • 20.00 – …: Κυρίως μέρος, γνωριμίες, επαφές, networking, brainstorming, … όλα αυτά εν μέσω ποτών και καφέδων, σε ύφος φιλικό, κλίμα δυναμικό και τρόπο ανεπίσημο

 

  • Ο τρόπος: Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έρθεις. Τίποτα περισσότερο, και τίποτα λιγότερο. Η συμμετοχή στις συναντήσεις του Open Coffee είναι εξ’ ορισμού ελεύθερη, ανοικτή, δωρεάν. Αν θες να επαληθεύσεις την παρουσία σου, αφήνεις ένα σχόλιο εδώ, αν θες να παρουσιάσεις, στέλνεις ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

  • Ο λόγος: Σίγουρα, ο καθένας από τον τριψήφιο αριθμό των παρευρισκομένων στις τελευταίες συναντήσεις έχει το λόγο του που δίνει το παρών. Ένας από τους λόγους αυτούς, μάλλον περισσότεροι, να είσαι σίγουρος πως θα δώσουν νόημα και στη δική σου παρουσία. Ως τότε, να ξέρεις πως το πιο cool και ψαγμένο κοινό της πόλης, τα πιο ανοικτά και δραστήρια μυαλά, σε περιμένουν για να τους γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν, να ανταλλάξετε ιδέες και εμπειρίες, προτάσεις και επαφές, χωρίς περιττά δήθεν ή απροσπέλαστα. Μεταξύ εσού και άλλων, nerds και marketers, bloggers και δημοσιογράφοι, venture capitalists και developers, νέοι επιχειρηματίες και πεπειραμένοι PRs, θα είμαστε όλοι εκεί, στο ανεπίσημο και διαδραστικό social network που δημιουργήθηκε για να είναι πρωτίστως χειροπιαστό και real world. Τι άλλο χρειάζεται; Πιθανά εκκρεμεί και μία αρκετά σημαντική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι ομιλίες θα ξεκινήσουν ακριβώς στις 7, να είστε όλοι εκεί

 

[photos by okyanos]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;