Αθλητικά νέα | Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ του Ολυμπιακού με τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Σαραγόσα, Ερνέστο Βαλβέρδε. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ αναφέρεται χαρακτηριστικα: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε». Το 2005 ανέλαβε την Εσπανιόλ με την οποία έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου UEFA.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Στην τελική ευθεία μπαίνει στον Παναθηναϊκό το θέμα του προπονητή, με τον Λάουντρουπ να είναι πρώτος μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Τριφυλιού.Οι πράσινοι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα ώστε να πείσουν τον Δανό να αναλάβει τον Παναθηναικό. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Νίνι.Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ” Ο Νίνης είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Εκανε ντεμπούτο με τους άνδρες και κατάφερε να σκοράρει. Η Μίλαν τον παρακολουθεί ”. Από την μεριά του ο Νίνης δήλωσε ” έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αυτό που κοιτάω είναι να παίζω μπάλα”.

Α. Ε. Κ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου τερματοφύλακα της Σαν Λορέντζο, Σεμπαστιάν Σάχα βρίσκεται η ΑΕΚ.Ο στενός κύκλος του παίχτη αναφέρει πως ο Σεμπαστιάν θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για τη νέα σεζόν. Ανέβασε την προσφορά της η ΑΕΚ για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον.Πιο συγκεκριμένα η Ενώση προσφέρει 1,7 εκατ. Ευρώ συν τους Πλιάτσικα και Αραμπατζή.

ΑΡΗΣ
Ο Βολιβιανός αθλητικός τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον αρχηγό της εθνικής Βολιβίας τον 27χρονο κεντρικο αμυντικο Ρόναλντ Ραλντές και για τον 21χρονο επιθετικό Ρικάρντο Πεδριέλ.Μεσολαβητής φέρεται να είναι ο μέσος των κιτρίνων Νάτσο Γκαρσία και ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες και τα προσόντα των συμπατριωτών του. Έντονο ενδιαφέρον έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δύο ημέρες για τον Μιχάλη Σηφάκη.Οι κίτρινοι βρίσκουν ως αξιόπιστη την λύση του νεαρού γκολκίπερ μετά και του τέλους των σχέσεων με τον Κώστα Χαλκιά. Σήμερα αναμένεται να υπογραφεί και η ανανέωση της συνεργασίας του ΑΡΗ με τον Χαβίτο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Π. Α. Ο. Κ
Την απόκτηση του Κώστα Χαλκιά ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: ” Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά για συνεργασία δυο ετών. Όπως αναμενόταν η Γερμανική Μπόχουμ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην πλέον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Ντάνι Φερναντέζ.

by kataskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;