Sexual Healing...

Επειδή μετά το τελευταίο άρθρο για τα cocktail sunrise άκουσα διάφορα σχόλια του τύπου «δηλαδή εσύ προτιμάς να πίνεις μέχρι θανάτου από το να περνάς ένα ρομαντικό 2ήμερο με το έτερον σου ήμισυ» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να αναδείξω το αισθησιακό και φλογερό κομμάτι των πιστών της art of drinking και γενικότερα των οπαδών της φιλοσοφίας του είμαι ότι πίνω, πίνω ότι υπάρχει και όλα τα επακόλουθα.

Πρόκειται για 4 σφηνάκια και ένα cocktail, τα οποία και παραθέτω σε σειρά τέτοια που κατά την άποψη μου είναι και η πρέπουσα. Ανάλογα με τις ορέξεις σας μπορείτε να την αλλάξετε και γενικώς τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δική του υπόθεση! Απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, αν και το τελευταίο της σειράς θα συνιστούσα στους αρσενικού γένους υποψήφιους δοκιμαστές να το παραλείψουν γιατί τα μπερδέματα και οι συγχύσεις είναι πράγματα που στη ζωή φέρνουν συχνά μεγάλους μπελάδες! Άσε που μετά από μερικούς γύρους ποτών, μπορεί να σου μείνει συνήθειο να το ζητάς και κάτι τέτοιο. φίλε μου, δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο!

Το Blowjob είναι ένα σφηνάκι παλιό όσο και το όνομα του και θα το έχετε ακούσει αλλά και γευτεί σε αρκετά bars και clubs. Φαντάζομαι και σε αρκετά άλλα μέρη αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος… Γλυκό ,συχνά αφήνει ίχνη από άσπρη γλυκιά ουσία γύρω από τα χείλη (μην βιάζεσαι να σκουπιστείς, σαντιγύ είναι…). Η βασική τεχνική του να το πιεις έγκειται στο να μην ακουμπήσεις καθόλου το σφηνάκι με τα χέρια σου, αλλά να το πάρεις πάνω από το bar κατευθείαν με το στόμα. Παραδόξως οι περισσότερες γυναίκες που το πίνουν, καταφέρνουν να μην λερώνονται καθόλου… Λες να σημαίνει κάτι ;

Ανταποδοτικοί και φανατικοί εχθροί του σωβινισμού συνεχίζουμε με το ΧΧΧ lick. Όπου xxx o καθένας βάζει ότι θέλει αλλά αν ήδη πρόλαβες να το αντικαταστήσεις με αγγλική λέξη 3 γραμμάτων, δεν φταίει ο αριθμός των x αλλά το βίτσιο σου dude… Σφηνάκι που πίνεται μέσα απο μισό sugarrimmed λεμόνι πράγμα που του δίνει και μια υπόξινη, σκληρά ρεαλιστική άλλοι λένε, γεύση. Γλυκό, με αρκετά ευχάριστη γεύση και οσμή… (μην ανησυχείς, αυτό είναι απλά ένα ποτό, δεν είσαι εσύ ο παράξενος !)

Επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι κουράστηκες κιόλας, συνεχίζω με κάτι που ευτυχώς διαρκεί πιο πολύ, ως κανονικό cocktail. Οι παραλλαγές του είναι πολλές, με πιο διάσημες το multiple και το multiple screaming orgasm. Σήμερα αρκούμαστε στο απλό Orgasm γιατί ως πρωτάρης δε νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις και καλύτερα… Εξ’ άλλου τα cocktail orgasm είναι πάνω από 20 συνολικά και κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία μόνο σε αυτά. Σε τελική ανάλυση, έχουν ασχοληθεί τόσοι με το θέμα αυτό, ώστε μια δικιά μας προσέγγιση κρίνεται απαραίτητη. Γλυκό, με έντονα κρεμώδη στοιχεία, μπλέκει τη γέυση του alcohol με αυτή του γάλακτος και θυμίζει πολύ Irish cream liqueurs.

Μετά από όλον αυτόν τον κόπο, πιστεύω ότι ήρθε και η ώρα της τελικής ανταμοιβής. Το σφηνάκι που ακολουθεί (Βar tenders sperm) είναι απλό, και πιστεύω ότι αν ζητηθεί με τον κατάλληλο τρόπο,το σπέρμα του μπάρμαν δηλαδή, έχεις καλές πιθανότητες να το απολαύσεις και δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι θηλυκού γένους, εκτός βέβαια και αν η λέξη Factory σου θυμίζει και κάτι άλλο εκτός ρούχα… Πασίγνωστο και εύκολο στην παρασκευή του, μπορεί να γίνει πιο dry αν αντικαταστήσεις το Malibu με απλό λευκό ρούμι. Στοιχεία που θα πρέπει να σε ανησυχήσουν είναι το να μην βλέπεις τα χέρια του barman την ώρα που το φτιάχνει, πως και το αν στο ίδιο μέρος κάθε φορά η γεύση του ποτού αλλάζει, ανάλογα με το αν ο barman είναι vegetarian ή πίνει πολύ…

 

By GStam n’ fubar team!
Thank you J.SAR

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;