Σημερινά προγνωστικά (11/04/08)

Καλημέρα παιδιά
Μέσα σε μια πολύ κακή στοιχηματική μέρα όπως η χθεσινή, καταφέραμε να κρατήσουμε κάπως τα προσχήματα καθώς σας προειδοποιήσαμε για την Μπάγερν (προκρίθηκε μετά από αγώνα θρίλερ και με ισοπαλία 3-3) την οποία όλος ο πλανήτης πόνταρε στο διπλό. Έσπασε και ο άσος της Αιντχόφεν (ευτυχώς την είχα στο under) και έσπασε και ο άσος της Σπόρτινγκ (για τον οποίο σας έλεγα ότι αξίζει σε αποδόσεις 1.85 και πάνω και όχι το ελάχιστο 1.60 του ΟΠΑΠ). Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι για μεγάλα πονταρίσματα, και όπως κάθε Παρασκευή ετοιμαζόμαστε για τη μάχη του Σαββατοκύριακου.. Πάμε να δούμε τα σημερινά..

Ξεκινάω κάπως ανάποδα, με ένα παιχνίδι που μου έχει κολλήσει στην ισοπαλία (και το under φυσικά). Πρόκειται για το Λόκερεν-Σταντάρ Λιέγης. Οι φιλοξενούμενοι δε χάνουν ούτε με σφαίρες τον τίτλο και προσπαθούν να καταρρίψουν ένα εντυπωσιακό ρεκόρ: Να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι! Από την άλλη η Λόκερεν επικράτησε εκτός έδρας της Γκενκ (διπλό το οποίο σας είχαμε προτείνει) και είναι εδώ και αρκετές αγωνιστικές αδιάφορη. Αν προσέξετε τη βαθμολογία θα δείτε πως Λόκερεν και Σταντάρ είναι οι δυο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο Βέλγιο.

Από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχω επιλέξει το διπλό της Κολωνίας. Η Πάντερμπορν ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί καθώς βρίσκεται στο -9 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αντίθετα η Κολωνία είναι η ομάδα που έχει το ισχυρό κίνητρο καθώς ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Μάιντζ και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα. Θα ποντάρω στο κίνητρο και τη διαφορά δυναμικότητας.

Το Ντονκάστερ-Σουίντον δε θα το ακουμπήσω καθώς οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταία και μάλλον δεν προλαβαίνουν την απ’ευθείας άνοδο.

Το Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να σώσουν την παρτίδα και να παραμείνουν στην κατηγορία. Προέρχονται από σπουδαία νίκη με 3-1 εκτός έδρας επί της Φρανκφούρτης και αντιμετωπίζουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα του β’ γύρου, τη Βόλφσμπουργκ που κάνει τη δική της προσπάθεια για την κατάληψη της 5ης θέσης. Πολύ δύσκολο παιχνίδι με πρώτο σημείο την ισοπαλία..

Αυτά για σήμερα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε
Τα λέμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;