Σημερινά προγνωστικά (05/04/08)

Καλημέρα σας. Για σήμερα έχω επιλέξει μια τριαδούλα και ελπίζω να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί και να σας στείλουμε στο ταμείο. Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα σημεία μας για σήμερα:

Λανς-Μετς
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, αν η Λανς δεν κερδίσει απόψε δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Αν και ήταν καλύτερη από την Παρί δεν κατάφερε να κερδίσει το Λιγκ Καπ χάνοντας (με ένα τραβηγμένο πέναλντι στο 90) με 2-1 από την Παρί. Για τη Μετς δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι εδώ και καιρό υποβιβασμένη και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να παίζει πιο απελευθερωμένα και να κάνει ζημιές.

Εκτίμηση: Η απόδοση στο 1.40 δε μου αρέσει όμως η Λανς παίζει μια ολόκληρη χρονιά και δεν είναι τόσο κακή ομάδα..

Νις-Λιλ
Η Νις και η Λιλ έσωσαν νωρίς τη χρονιά αλλά δεν προλαβαίνουν για κάτι καλύτερο καθώς είναι έξι και επτά πόντους (αντίστοιχα) πίσω από τη Μαρσέιγ. Πρόκειται για δυο ομάδες που δεν παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθούν πρώτα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους. Χαρακτηριστικά, η Νις σε 15 αγώνες εντός έδρας έχει 10 under και η Λιλ σε 15 εκτός έχει 12.

Εκτίμηση: Ακόμα και η πρόσφατη προιστορία των δυο ομάδων, μας δείχνει το under (5/6) ..

Λειτον Όριεντ-Λιντς
Δύσκολο έργο θα έχει η Leeds στην έδρα της Leyton Orient. Oι γηπεδούχοι βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από τα Παγώνια και δίνουν την τελευταία μάχη για συμμετοχή στα playoff, με τις ελπίδες τους ωστόσο να έχουν μειωθεί αισθητά. Οι δύο ομάδες θα παραταχτούν πλήρεις, με τον έμπειρο μέσο David Prutton να επιστρέφει προσφέροντας ακόμα μία λύση στον MacAllister.

Εκτίμηση: Ποντάρω στην ανάγκη για βαθμούς των φιλοξενούμενων, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Διπλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;