O Ραγκούσης νέος γραμματέας στο ΠΑΣΟΚ

O προτεινόμενος από τον Γιώργο Παπανδρέου για Γραμματέας και έως σήμερα εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Ραγκούσης εκλέχθηκε ως διάδοχος του Νίκου Αθανασάκη, αλλά με μεγάλες απώλειες, καθώς συγκέντρωσε 159 ψήφους έναντι 43 του αυτοπροταθέντος Παντελή Οικονόμου, 59 λευκών και 12 άκυρων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε για το Πολιτικό Συμβούλιο τους Νίκο Ανδρουλάκη, Τόνια Αντωνίου, Κώστα Ασκούνη, Φώφη Γεννηματά, Μιχάλη Καρχιμάκη, Λούκα Κατσέλη, Πάρη Κουκουλόπουλο, Γιάννη Κουτσούκο, Πάνο Μπεγλίτη, Θάνο Μωραΐτης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, Συλβάνα Ράπτη Συλβάνα και Ντίνο Ρόβλια, ενώ υποψηφιότητα έθεσαν και οι Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Κουρουπλής.

Ενότητα και συστράτευση από όλους για να φύγει η κυβέρνηση ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν από την εκλογή νέου Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματέα του κόμματος. Δείγμα είναι πως από τα 14 μέλη που πρότεινε ο κ. Παπανδρέου, οι Νίκος Ανδρουλάκης, Τόνια Αντωνίου, Πάρις Κουκουλόπουλος και Συλβάνα Ράπτη είχαν υποστηρίξει τον Ευάγγελο Βενιζέλο…

Τα γκάλοπ δείχνουν 25%, για να δούμε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;