Ο Ζακ Στεφάνου εγκαινίασε τον Κινητό Σταθμό Ενημέρωσης

[singlepic=63,320,240,,]

Ο Κινητός Σταθμός Ενημέρωσης του Δήμου Αθηναίων είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στις γειτονιές της πόλης, με αποστολή να καταγράφει τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών και ταυτόχρονα να τους ενημερώνει για τα έργα που υλοποιούνται από το Δήμο.
Πρώτη στάση το μήνα Μάρτιο, του νέου υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ηλεκτρονικά με οθόνες και προτζέκτορες Van, θα είναι ο Βοτανικός και η Λεωφ. Αλεξάνδρας, οι δύο γειτονιές δηλαδή της “Διπλής Ανάπλασης”.
Σήμερα το μεσημέρι, στην πλατεία Κοτζιά, έγιναν τα εγκαίνιά του από τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον χορηγό κ. Σαρακάκη για τη συμβολή του στην απόκτηση του υπερσύγχρονου Van, όσο και τον Ζακ Στεφάνου που διέθεσε τους στίχους που αναγράφονται στα πλαϊνά του οχήματος. Οι στίχοι του Ζακ Στεφάνου περιγράφουν χαρακτηριστικά μια γκρίζα πόλη που μεταμορφώνεται σε πολύχρωμη και χαρούμενη.
“Ο νέος Κινητός Σταθμός Ενημέρωσης που είναι ο πρώτος στην Ελλάδα, θα λειτουργήσει ως εργαλείο διαβούλευσης και διαλόγου με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ ότι θα προσφεύγω στους ιδιώτες που θέλουν να βοηθήσουν το Δήμο και υπό την έννοια αυτή προσέφυγα και στον κ. Σαρακάκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αθηναίων.
Επόμενες στάσεις του Κινητού Σταθμού Ενημέρωσης του Δήμου Αθηναίων, στο διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, θα είναι τα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα, όπου θα γίνει διαβούλευση για τη “Χάρτα Πρασίνου” και τα Εργαστήρια Δημιουργίας με το σχολικό διαγωνισμό “Το πράσινο στη γειτονιά μου”. Θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τους πολίτες στις 129 γειτονιές της Αθήνας.
Ο Σταθμός έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου, με την πολύτιμη χορηγία της εταιρίας Σαρακάκη.

[via, via]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;