Survivor 2017: Τι θα γίνει μετά το ατύχημα των μαχητών;
Το ατύχημα των μαχητών στο Survivor 2017 μας συγκλόνισε όλους. Τι θα γίνει μετά από αυτό; Είναι όλοι οι παίκτες καλά; Θα συνεχίζει να προβάλλεται η εκπομπή;

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2017 ήταν πραγματικά συγκλονιστικό.

Οι μαχητές είχαν ένα ατύχημα με το βαν που μεταφέρει τους παίκτες από τον χώρο που γίνονται τα αγωνίσματα, στην παραλία προκειμένου να πάρουν το σκάφος και να πάνε στις δικές τους παραλίες.

Πώς έγινε το ατύχημα;

Μια μηχανή προσπέρασε το βαν όπου βρίσκονταν οι μαχητές και έπεσε σε ένα αμάξι που ερχόταν στην αντίθετη πλευρά, ως αποτέλεσμα το αμάξι έπεσε πάνω στο βαν με δύναμη και κάπως έτσι έγινε το ατύχημα, όπως το περιέγραψαν οι ίδιοι οι μαχητές στο συμβούλιο του νησιού.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος. Η Ειρήνη έσπασε δύο πλευρά και ο Μάριος ένα πλευρό και την κλείδα στον ώμο του. Το σοκ όμως για όλους τους μαχητές προφανώς ήταν μεγάλο. Οι υπόλοιποι παίκτες τραυματίστηκαν ελαφρά και οι πόνοι ήταν κυρίως μυϊκοί από το τράνταγμα. Ωστόσο, το σοκ για όλους ήταν μεγάλο. Ο αφανής ήρωας της υπόθεσης φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος που μιας και ήταν ο λιγότερο “χτυπημένος” και πιο ψύχραιμος βοήθησε τους συμπαίκτες του.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι ο Πάνος και ο Κώστας (ο μισθοφόρος) δεν ήταν στο βαν γιατί είχαν φύγει λίγο νωρίτερα λόγω δικών τους τραυματισμών με κατεύθυνση το νοσοκομείο, όπου προς έκπληξη και δικό τους σοκ ενημερώθηκαν για το ατύχημα.

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το Survivor 2017; 

Απ’ ότι γνωρίζουμε και μας ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο τελευταίο επεισόδιο, το Survivor 2017 θα συνεχίσει κανονικά να προβάλεται. Ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται ότι θα επιστρέψει κανονικά στο παιχνίδι όταν αναρρώσει πλήρως. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την Ειρήνη Κολιδά, η οποία είναι πιο βαριά χτυπημένη, αν και κατάφερε να πάει στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να το ανακοινώσει η ίδια.

Τι έγινε με την αποχώρηση και τους υποψήφιους Ορέστη/Πάνο/Ελισάβετ/Σάρα;

Η ψηφοφορία ακυρώθηκε μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά και δεν ισχύει εφόσον οι μαχητές θα είναι κατά έναν παίκτη λιγότερο.

Θα διακοπεί το Survivor 2017 για κάποιο διάστημα;

Ούτως ή άλλως ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει ένα διάλειμμα στις εκπομπές λόγω του Πάσχα. Το λογικό είναι να διακοπεί για κάποιες ημέρες προκειμένου να αναρρώσουν οι μαχητές και να μπορούν να αγωνιστούν. Πάντως, η εκπομπή συνεχίζει κανονικά να προβάλλεται με τους ίδιους παίκτες.

Περιμένουμε επιπλέον ανακοίνωση από το κανάλι για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;