Ποιες είναι οι χειρότερες στάσεις στο σεξ; Οι άνδρες απαντούν!
Οι άνδρες απαντούν σχετικά με το ποια είναι η χειρότερη στάση στο σεξ γι' αυτούς και γιατί πιστεύουν πως τους ζορίζει τόσο! Δες τι είχαν να πουν!

χειρότερες στάσεις στο σεξ

Οι άνδρες απαντούν σχετικά με το ποια είναι η χειρότερη στάση στο σεξ γι’ αυτούς και γιατί πιστεύουν πως τους ζορίζει τόσο! Δες τι είχαν να πουν!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το yourtango, ορισμένες από τις στάσεις που εμείς θεωρούσαμε full καυτές και σέξι, ταλαιπωρούν τους άνδρες περισσότερο από ότι νομίζαμε.

Για να δούμε τι απάντησαν!

Cowgirl

Δεν ξέρει κανείς αν θα πετύχει. Αν η κοπέλα δεν ελέγχει καλά το κορμί της, το αποτέλεσμα θα είναι ένα ντουπ ντουπ ντουπ.

Όρθια

Σέξι αλλά άβολο. Για να καταφέρει να ολοκληρώσει κανείς σε αυτήν την διαδικασία θέλει αρκετή προσπάθεια…και γυμναστική.

Reverse Cowgirl

Δεν του αρέσει γιατί απλά ΔΕΝ σε βλέπει.

Η συγκεκριμένη στάση δεν είναι ποτέ αυθόρμητη. Υιοθετείται απλά όταν θέλει κανείς να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ή απλά όταν θέλει να επιτείνει την διαδικασία. Κανείς δεν τρελαίνεται, όμως. Ο λόγος πίσω από αυτήν την ψύχρα είναι η αποσύνδεση που υπάρχει μεταξύ των συμμετεχόντων σε αυτήν την διαδικασία. Ο ένας βλέπει μια πλάτη και ο άλλος από πάνω αγναντεύει το άπειρο.

Ιεραποστολικό

Πως γίνεται η πιο κοινή στάση στο σεξ να είναι και μια από αυτές που ψήφισαν οι άνδρες ως την πιο άβολη; Είναι απλο. Η συγκεκριμένη στάση είναι απολαυστική μόνο αν θέλει κανείς ΠΟΛΥ το άτομο με το οποίο την κάνει. Θέλει χημεία. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα one night stand ας πούμε.

Κουτάλι

BORING. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα γλυκιά ερωτική στάση που σε άλλους αρέσει ενώ άλλοι την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν νιώθουν όλοι την ίδια άνεση με αυτό το συγκεκριμένο στήσιμο.

Η στάση του λωτού

Αν δεν κάνεις γιόγκα, δεν είναι κάτι γουάου, ούτε άνετο. Η συγκεκριμένη στάση δεν ενθουσιάζει κανέναν άνδρα γιατί πολύ απλά είναι πολύ περίπλοκη και δεν προσφέρει κάτι παραπάνω.

Είναι γραφικότητα, δεν έχει άδικο. Αλλά μεταξύ μας, η στάση του λωτού δεν τρελαίνει κανέναν άντρα γιατί παραείναι περίπλοκη και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος.

Doggy

Εντάξει αυτή η στάση ομολογουμένως τους αρέσει, απλά το ζήτημα είναι πως δεν αντέχουν πολλή ώρα. Έτσι η διαδικασία τελειώνει γρήγορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;