Φοιτητική ζωή στην Καρδίτσα! Ο δεκάλογος!
Η φοιτητική ζωή στην Καρδίτσα θα είναι οπωσδήποτε μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

shutterstock_508087366

Η φοιτητική ζωή στην Καρδίτσα θα είναι οπωσδήποτε μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Και δεν θα σταθώ καθόλου στις όμορφες γυναίκες. Θα σταθώ στο γεγονός ότι η πόλη μπορεί να υποστηρίξει πολλές δραστηριότητες και διαθέτει μπόλικη ομορφιά.

Πάμε να δούμε έναν δεκάλογο με το τι θα αντιμετωπίσεις:

  1. O νομός Καρδίτσας κατέχει το νοτιοδυτικό τμήμα της Θεσσαλίας. Διασχίζεται από ποτάμια που πηγάζουν από δασωμένα βουνά, τρέφουν πλατάνια και ιτιές στην πορεία τους και ποτίζουν τον εύφορο κάμπο με τα βαμβακοχώραφα. Το τοπίο, ορεινό και πεδινό, έχει ξεχωριστή μαγεία για τον φυσιολάτρη που αγαπά τη φύση και την αναζήτηση.
  2. Για τη νυχτερινή διασκέδαση έχουμε. Υπάρχουν κλαμπ, πάρα πολλές καφετέριες μερικές από τις οποίες το “γυρίζουν” σε μπαρ το βράδυ και γενικώς γίνονται πολλά πάρτι σε μπαρ, κλαμπ λόγω των φοιτητών. Βέβαια, προφανώς κυριαρχεί το ελληνικό ρεπερτόριο στα περισσότερα από αυτά τα μέρη.
  3. Ωστόσο, υπάρχουν και μέρη (μπαρ κυρίως) που παίζουν αποκλειστικά ξένη μουσική, ροκ κλπ. Ρεμπετάδικα, ρακομελάδικα πρωταγωνιστούν, ενώ μερικές φορές κάνουν και live πρόγραμμα.
  4. Όσον αφορά την πόλη, δεν είναι άσχημη στο σύνολό της. Είναι μικρή κάτι που βολεύει τους φοιτητές που συνήθως μετακινούνται με ποδήλατο ή τα πόδια
  5. Η Καρδίτσα διαθέτει περισσότερες από 200 καφετέριες. Προφανώς, μεγάλος αριθμός για πληθυσμό 60.000 κατοίκων, και σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο της χώρας. 
  6. Οι τοπικές εκδρομές είναι φοβερές! Φυσικά, η λίμνη Πλαστήρα έχει την τιμητική της. Περιπέτειες με 4×4 σε βατούς χωματόδρομους, ποδηλατάδα και πεζοπορία μέσα σε πανέμορφα δάση, άραγμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με θέα στη λίμνη και τα χιονισμένα γύρω βουνά, ρουστίκ απολαύσεις στις ταβέρνες. Αγαπημένος ορεινός προορισμός για φυσιολάτρες και fans των εναλλακτικών σπορ αλλά και οικογένειες, η Λίμνη Πλαστήρα, σε υψόμετρο 750 μ. στα νοτιοδυτικά του Νομού Καρδίτσας, περιστοιχίζεται από 18 πανέμορφα και γραφικά χωριουδάκια και διαθέτει αναπτυγμένη τουριστική υποδομή.
  7. Επίσης και από αγορά, δεν πάει άσχημα, αφού μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα!
  1. Και από delivery, τώρα που και ο deliveras έφτασε στην περιοχή, το delivery στην Καρδίτσα πέρασε σε άλλο επίπεδο.
  2. Στα θετικά επίσης και το οικονομικό επίπεδο γενικότερης διαβίωσης.
  3. Τρίκαλα και Καρπενήσι είναι οι κοντινότεροι προορισμοί! Με κάθε ευκαιρία θα πετάγεσαι και εκεί για να αλλάξεις τον αέρα σου!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 0