Εσύ ακόμα να πάθεις La La Land; (βίντεο)
Ποια είναι τα συμπτώματα της Lalalanίτιδας; Δες το βίντεο και θα καταλάβεις!

Δεν ξέρω κατά πόσο όλοι μας πασχούμε από La La Land – ίτιδα αυτόν τον μήνα. Το μόνο πράγμα που μπόρω να πω με σιγουριά είναι ότι το La La Land είναι από τα καλύτερα μουζικάλ της δεκαετίας.

Ακόμα και ένας όχι και τόσο μέγαλος fan του συγκεκριμένου είδους δεν γίνεται να μην λυγίσει με την συγκεκριμενη ιστόρια. Δεν να φύγει κανείς απο την αίθουσα χωρίς να συγκινηθεί, ενθουσιαστεί, μαγευτεί και μερικώς αποχαυνωθεί από τη γοητευτική και καλαισθήτη συνάντηση του Ryan Gosling και της Emma Stone, οι οποίοι κατάφεραν να μας παρασύρουν μαζί στο Hollywood και να μας κανούν να αισθανθούμε λίγακι Fred Astaire σε αυτή τη ζωή.

Μεγάλος αριθμός ανθρώπων πάσχει από La La Landίτιδα αυτόν τον μήνα, μόνο που κάποιοι την περνάνε πόλυ πιο έντονα από κάποιους άλλους.

Μια από αυτούς είναι η Δάφνη Λάζου ή αλλιώς η ταλαντούχα φωνή των Daphne and the Fuzz, η οποία δεν δίστασε να δημιουργήσει αυτό το video και να το μοιραστεί μαζί μας.

Ένα πρωτότυπο ντουέτο με τον εαυτό της ως Sebastian και Mia είναι μάλλον η απεικόνιση της λεγόμενης οξίας La La Landίτιδας.

Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτήν την ομολογουμένως πολύ γλυκιά απόπειρα της Δάφνης (πέρα από την εκθαμβωτική φώνη της και την ερμηνεία της για τον πρώτο αντρικό και γυναικείο ρόλο ταυτόχρονα), είναι πως δεν διστάζει να trollάρει -ναι, το trollάρω είναι ρήμα όλοι μας το χρησιμοποιουμε) την ίδια της την εικόνα.

Υστερόγραφο: Η La La Landίτιδα χαρακτιρίζεται από τα εξής συμπτώματα:
-Οξεία δημιουργικότητα ή μαλάκυνση σύμφωνα με διαφορετική ορολογία
-Ταύτιση με κάποιον από τους χαρακτήρες της ταινίας
-Μιουζικαλίτιδα
-Το μπάνιο δεν σε χωράει πια, θες να τραγουδάς συνέχεια και στο υπόλοιπο σπίτι
-Κεραυνοβόλος έρωτας μετά την προβολή της ταινίας

Για να αισθανθείτε κάπως καλύτερα μπορείτε να λιώσετε ελεύθερα με το παρακάτω video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;