Φοιτητική ζωή στη Ναύπακτο! Ο δεκάλογος!
Η φοιτητική ζωή στη Ναύπακτο θα είναι οπωσδήποτε μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

shutterstock_297789953

Η φοιτητική ζωή στη Ναύπακτο θα είναι οπωσδήποτε μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Πάμε να δούμε σε έναν δεκάλογο πως θα είναι τα χρόνια που έρχονται:

  1. Με 18.231 μόνιμους κατοίκους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας και απέχει 42 χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι και 10 από την Πάτρα.
  1. Η Ναύπακτος είναι πόλη με πολλή κίνηση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, που αυξάνεται όμως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο επισκέπτης θα βρει ταβέρνες, εστιατόρια, ουζερί, καφετέριες στο κέντρο της πόλης, στις παραλίες της ή στο λόφο του κάστρου με θέα τη θάλασσα.
  1. Η Ναύπακτος προσφέρεται για καλοκαιρινές διακοπές, αφού διαθέτει υπέροχες ακρογιαλιές τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε μικρές αποστάσεις έξω από αυτή. Συγκεκριμένα, υπάρχει η παραλιακή ζώνη του Δήμου Ναυπακτίας στα δυτικά και η παραλιακή ζώνη του Δήμου Δωρίδος στα ανατολικά.
  1. Πλούσια και έντονη είναι η νυχτερινή ζωή στη Ναύπακτο που προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε ντόπιους και επισκέπτες. Το λιμάνι και οι γύρω δρόμοι πλημμυρίζουν από νεαρόκοσμο το Σαββατοκύριακα που γεμίζουν τα καλόγουστα και γεμάτα ζωντάνια μπαράκια της.
  1. Και για τοπικές αποδράσεις όμως, η Ναύπακτος δεν αστειεύεται. Ένα από τα πολλά χωριά της πεδιάδας του Μόρνου είναι η Χιλιαδού. Η εύφορη γη πάνω στην οποία θεμελιώθηκε και τα νερά του Κορινθιακού Κόλπου που τη καταβρέχουν προσδίδουν στην Χιλιαδού μια ξεχωριστή χροιά. Το μικρό αυτό καμποχώρι περιβάλλεται από απέραντες καλλιεργήσιμες εκτάσεις και κάθεται στριμωγμένο σε μια άκρη της πεδιάδας δίπλα στη θάλασσα.
  1. Μία από τις πιο safe επιλογές επίσης, είναι να νοικιάσεις στην Πάτρα και να πηγαινοέρχεσαι.
  1. Το κλίμα της Ναυπακτίας θεωρείται από τα καλύτερα της χώρας. Είναι εύκρατο μεσογειακό με ήπιο σχετικά χειμώνα και δροσερό καλοκαίρι. Έχει αυξημένες βροχοπτώσεις, σύντομες περιόδους καλοκαιρινής ξηρασίας και μεγάλη ηλιοφάνεια. Η μέση θερμοκρασία της περιοχής είναι 18ο.

8. Ο Εύηνος είναι το αγαπημένο ποτάμι όσων ελκύονται από τα “ποταμίσια” αθλήματα, το καγιάκ, το ράφτινγκ, το κανόινγκ. Υπάρχουν οργανωμένες εγκαταστάσεις για αυτού του είδους τα σπορ, τουλάχιστον σε δυο σημεία, στον Πόρο Ριγανίου και στο Χάνι Μπανιά, για τα οποία μπορείς εύκολα να πάρε τις πληροφορίες σου.

9. Μάλιστα τώρα που και ο deliveras έφτασε στην περιοχή, το delivery στη Ναύπακτο πέρασε σε άλλο επίπεδο.

  1. Στα θετικά επίσης και το οικονομικό επίπεδο γενικότερης διαβίωσης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;