Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Cyber Monday: Μεγάλες εκπτώσεις!
Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Cyber Monday ξεκινάει από 1 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 του μήνα με εκπτώσεις έως και 70% από τα e-shops!

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου ξεκινάει από 1 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 του μήνα με εκπτώσεις έως και 70% από τα e-shops!

Δες εδώ: Cyber Monday – Τα καταστήματα με τις καλύτερες προσφορές για online αγορά! 

Όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA, Φώτης Αντωνόπουλος, η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου -η οποία πραγματοποιείται στα πρότυπα του αμερικανικού Cyber Monday- είναι κάτι παρεμφερές με το Black Friday και στόχος είναι η ενίσχυση των online πωλήσεων στην Ελλάδα.

Ο ίδιος τόνισε, ότι το 2015 σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 50% στις ηλεκτρονικές αγορές, σε σχέση με την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου το 2014.

O Αντώνης Παπαδεράκης, γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, δήλωσε ότι το 2016 ήταν θετική χρονιά για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς καταγράφηκε αύξηση τζίρου της τάξης του 17% σε σχέση με το 2015.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι από το 2010 έχει καταγραφεί μεγάλη αύξηση των αγορών που γίνονται μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων, ενώ παράλληλα έχει ενισχυθεί ο δείκτης εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές στις ηλεκτρονικές τους αγο

Κατά τη διάρκεια αυτής πάνω από εκατό ελληνικά e-shops θα ανακοινώσουν ειδικές εκπτώσεις έως και κατά 70%, προσφορές ή μηδενικά μεταφορικά έξοδα για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν τις συγκεκριμένες ημέρες.

Πλέον στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 5.000 ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε μεγέθους και τζίρου, στα οποία άμεσα ή έμμεσα απασχολούνται περί τα 15.000 άτομα.

Τα μεγαλύτερα από αυτά τα καταστήματα θεωρούνται πλέον απολύτως εφάμιλλα των αντίστοιχων του εξωτερικού, όπως επισημαίνει η Κατερίνα Φραϊδάκη, υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ερευνήτρια του ELTRUN, του μεγαλύτερου εργαστηρίου μεταξύ των ευρωπαϊκών οικονομικών πανεπιστημίων: «Κάθε χρόνο μετράμε την απόδοση περίπου 2.500 καταστημάτων βάσει συγκεκριμένων δεικτών.

Η εικόνα τους εμφανίζεται βελτιωμένη χρόνο με τον χρόνο. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα προβλήματα» εξηγεί.

Προσθέτει, πάντως, ότι η βελτίωση των δεικτών είναι μονόδρομος καθώς τα αρνητικά σχόλια μέσω των κοινωνικών δικτύων έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην εικόνα τους, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνισή τους μέσω των μηχανών αναζήτησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;