7 διάσημα ονόματα που
Διάσημοι που "έλαμψαν" για κάποιο καιρό, με το μέλλον τους να ανοίγεται λαμπρό μπροστά τους, αλλά τελικά "έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους" και απομακρύνθηκαν απο τον κόσμο του Hollywood!

hollywood-sign

Διάσημοι που “έλαμψαν” για κάποιο καιρό, με το μέλλον τους να ανοίγεται λαμπρό μπροστά τους, αλλά τελικά “έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους” και απομακρύνθηκαν απο τον κόσμο του Hollywood!

Δεν πρόκειται μόνο για εκείνους τους ηθοποιούς που είδες μια φορά σε μια σειρά ή ταινία και δεν είσαι σίγουρος/-η αν τους ξέρεις ή όχι,

Η λίστα περιλαμβάνει και γνωστά άτομα που άφησαν το “λειτούργημα” του σταρ νωρίς για να προσηλωθούν σε άλλα πράγματα!

1. Jack Gleeson

Jack_Gleeson_(August_2012)_(headshot)

Ο περίφημος -και παγκοσμίως αντιπαθής- Τζόφρι του Game of Thrones άφησε πίσω την ηθοποιία για να σπουδάσει. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο επάγγελμα γιατί του άρεσε ως παιδί, ωστόσο, μόλις το έζησε ως ενήλικος, δεν ήταν αυτό που περίμενε.

2. Amanda Bynes

409px-Amanda_Bynes_on_the_Red_Carpet_(cropped2)

Η συγκεκριμήνη ηθοποιός έχει βρεθεί στις κάμερες πολλές φορές, όχι χάρη στις παραγωγές που έχει συμμετάσχει, αλλά εξαιτίας των διάφορων θεμάτων υγείας που είχε. Όπως και αν έχει, δεν έχει συμμετάσχει σε σειρά ή ταινία εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια δηλώνει πως έχει αφήσει πίσω της τις ημέρες της στο Hollywood και έχει βάλει στόχο να γίνει fashion designer.

3. Sean Connery

SeanConneryJune08

Το 2003, ο Sean Connery ανακοίνωσε πως αποσυρόταν απο την ηθοποιία και έβαζε τέλος στην τεράστια καριέρα του. Η τελευταία του ταινία ήταν το “The League of Extraordinary Gentlemen”.

4. Geena Davis

Geena_Davis_2013_(cropped)

Πριν αρκετό καιρό, η Geena Davis ήταν στην κορυφή της λίστας των σταρ του Hollywood και την συναντούσαμε σε μια ποικιλία ταινιών και σειρών. Αυτόν τον καιρό, έχει αφοσιωθεί περισσότερο σε κοινωνικά ζητήματα όπως η ισότητα τω φύλων. Ωστόσο, συνέχισε να κάνει μικρές εμφανίσεις ως γιατρός στο Grey’s Anatomy.

5. Mara Wilson

matilda

Μπορεί να μην την ξέρεις με το όνομα της, αλλά σίγουρα θυμάσαι το μικρό γλυκό κορίτσι που έπαιζε την Ματίλντα στην ομώνυμη ταινία. Παρότι είχε μια αρκετά επιτυχημένη καριέρα, απο μικρή ηλικία κιόλας, η Wilson επέλεξε να αφήσει το Hollywood και να ζήσει σαν κανονικό παιδί.
Αργότερα εξήγησε πως δεν της άρεσε ποτέ ιδιαίτερα η ηθοποιία, ειδικά όταν οι σκηνοθέτες της έλεγαν τι να κάνει και πως να το κάνει.

6. Macaulay Culkin

Macaulay_Culkin_1991_B

Δεν θα ξεχάσεις ποτέ ποιος είναι, αφού θα τον βλέπεις για πολλά χρόνια ακόμη κάθε Χριστούγεννα στην οθόνη της τηλεόρασης σου. Η καριέρα του Culkin μετά το Home Alone και το Richie Rich, πήρε απότομα την κάτω βόλτα με τον νεαρό να έχει ξεμείνει απο πρότζεκτς για απασχόληση, Έτσι, σε ηλικία 14 ετών παραιτήθηκε απο την ηθοποιία.

7. Greta Garbo

RH_Louise_Garbo2

Πάμε μερικά χρόνια πίσω και ας μιλήσουμε για την μεγάλη ηθοποιό Greta Garbo, που παρά τις 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ σε βουβές αλλά και με ήχο ταινίες, παραιτήθηκε απο την ηθοποιία στα 36 της χρόνια.
Όπως φαίνεται, μια εξαιρετικά αρνητική κριτική την χτύπησε τόσο άσχημα που αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με τις ταινίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;