Η γενοκτονία των Αρμενίων γίνεται ταινία: Δείτε το επίσημο trailer!
Η γενοκτονία των Αρμενίων γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Christian Bale και από το trailer φαίνεται ΕΠΙΚΗ

 

Η “υπόσχεση” αφορά τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1914 στην Κωνσταντινούπολη και είναι μια ταινία που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε από το Hollywood…

Η ταινία διαδραματίζεται ακριβώς εκείνη την εποχή που η Οθωμανική Αυτοκρατορία προσπαθούσε να κερδίσει ξανά τα χαμένα εδάφη των Βαλκανικών πολέμων.

Στα πλαίσια των διάφορων αναταραχών που είχαν προκύψει τότε στο εσωτερικό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ξεκίνησαν οι συστηματικές “εκκαθαρίσεις”, με μια από τις πιο τραγικές ανάμεσά τους, αυτή των Αρμενίων.

Η “υπόσχεση” είναι μια ταινία μεγάλου προϋπολογισμού, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood όπως τον Christian Bale και φιλοδοξεί να γίνει η πιο πιστή αφήγηση εκείνων των τραγικών σελίδων της ιστορίας.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι είναι κοινό “μυστικό” ότι ο πρώην ιδιοκτήτης της MGM και των μεγαλύτερων καζίνο στο Las Vegas, Kirk Kerkorian, ο οποίος πέθανε το 2015 στα 97 του, χρηματοδότησε την παραγωγή αυτής της ταινίας για να μνημονεύσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, από την οποία οι ίδιοι του οι γονείς ήταν επιζώντες.

Ο Kerkorian δεν θα μπορέσει να δει ποτέ αυτήν την ταινία να ολοκληρώνεται, αλλά ήλπιζε ότι θα αποτελέσει κάτι αντίστοιχο της Λίστας του Σίντλερ για το Ολοκαύτωμα των Αρμενίων. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθεί, αλλά η εκκίνηση ήταν σίγουρα, ταραχώδης.

Η ταινία έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και τα σχόλια είναι ποικίλα…

Εμείς πάντως περιμένουμε να την δούμε γιατί από το trailer φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακή! Screen Shot 2016-09-16 at 12.37.33 PM

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;