Αυτές οι ταινίες κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου!
Ποιες έιναι οι ταινίες που θα δουμε την εβδομάδα 15/9-22/9;

collage77

Ποιες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου;

Εγώ και ο Καμίνσκι

Δράμα, 124′, Γερμανία 2015

Ich und Kaminski
Γλώσσα: Γερμανικά, Γαλλικά
Του Βόλφανγκ Μπέκερ
Με τους Ντάνιελ Μπρουλ, Γιέσπερ Κρίστενσεν

Σύνοψη

Υπο την σκηνοθετική καθοδήγηση του δημιουργού του “Goodbye Lenin”, Βολφγκανγκ Μπέκερ, η υπόθεση αφορά έναν νεαρό δημοσιογράφο τον Σεμπάστιαν Ζόλνερ, ο οποίος για την υστεροφημία του και από τον ναρκισσισμό του, επιδιώκει να συναντήσει και να γράψει ένα άρθρο, για τον εκκεντρικό και τυφλό πια ζωγράφο, τον Μανουέλ Καμίνσκι.

Εισβάλλει στη βίλα του τελευταίου στις ελβετικές Άλπεις, τον πολιορκεί και τελικά τον παρασύρει σε ένα αναδρομικό ταξίδι.

 

Ξανά Από την Αρχή

Δράμα, 101′, Η.Π.Α 2016
Demolition
Γλώσσα: Αγγλικά
Του Ζαν-Μαρκ Βαλέ
Με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Ναόμι Ουότς, Κρις Κούπερ, Τζούντα Λιούις

Σύνοψη

Ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής, ο Davis (Jake Gyllenhaal), προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πεθερός του (Chris Cooper) τον πιέζει να συνέλθει, αλλά ο Davis αντιστέκεται. Αντ΄αυτού, εκτονώνεται μέσα από μια εξομολογητική και πολύ προσωπική αλληλογραφία που εγκαινιάζεται με μια επιστολή παραπόνων και απευθύνεται στην Karen (Naomi Watts), μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα αναπτύξουν έναν στενό δεσμό που αποδεικνύεται από μηχανής θεός και για τους δύο. Με τη βοήθεια της Karen και του 14χρονου γιού της (Judah Lewis), ο Davis αρχίζει να συγκροτείται από την αρχή, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

Ο Επαναστάτης

Βιογραφικό δράμα-δράση, 139′, Η.Π.Α 2016
Free State of Jones
Γλώσσα: Αγγλικά
Του Γκάρι Ρος
Mε τους Μάθιου Μακόναχι, Γκούγκου Μπάθα Ρο, Κέρι Ράσελ

Σύνοψη 
Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Νότιου αγρότη Νιουτ Νάιτ κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο στην Αμερική και της ένοπλης εξέγερσης ενάντια στη Συμπολιτεία. Ο Νιουτ οργάνωσε μια εξέγερση με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατορθώνοντας να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.

10 Years

Ρομαντική κωμωδία, 100′, Η.Π.Α 2011

10 Years
Γλώσσα: Αγγλικά
Του Τζέιμι Λίντεν
Με τους Τσάνιν Τατούμ, Τζάστιν Λόνγκ, Όσκαρ Άιζακ, Λiν Κόλλινς, Άντονυ Μακί, Ροζάριο Ντώσον, Ρον Λίβινγκστον

Σύνοψη
Το βράδυ πριν από το re-union της τάξης τους, μια ομάδα φίλων θα συνειδητοποιήσει ότι ακόμη και αν έχουν περάσει 10 χρόνια… δεν έχει ωριμάσει αρκετά.

 

Εννιά Ζωές

Οικογενειακή Κωμωδία, 87, Η.Π.Α 2016
Nine Lives
Γλώσσα: Αγγλικά Διανομή: Odeon
Του Μπάρι Σόνενφελντ
Με τους Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Ουόκεν

Σύνοψη
Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και την σύζυγό του, Λάρα.

Καθ’ οδόν προς το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, και έτσι διαλέγει μια γάτα. Καθ’ οδόν προς το σπίτι, ο Τομ παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνά εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας.

Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει έτσι για πάντα!

 

Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς

Ρομαντική κωμωδία , 122′, Η.Π.Α 2016
Bridget Jones’s Baby
Γλώσσα: Αγγλικά
Της Σάρον Μαγκουάιρ
Με τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμπσι, Έμα Τόμσον

Σύνοψη

Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Μπρίτζετ Τζόουνς συνεχίζονται ακάθεκτες, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους πραγματοποιείται.

Ο νέος διεκδικητής της καρδιάς της Μπρίτζετ είναι ο Τζακ, με τον οποίο εκείνη ενθουσιάζεται μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ. Όταν η Μπρίτζετ ανακαλύψει πως είναι έγκυος, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας. Ο λόγος;  Είχε βρεθεί ερωτικά με τον Μαρκ μια φορά πάνω κάτω την ίδια περίοδο!

 

Βασίλισσα της Γης

Δράμα, Θρίλερ 90′, Η.Π.Α 2015

Queen of Earth

Γλώσσα: Αγγλικά

Του Άλεξ Ρος Πέρι

Με τους Ελίζαμπεθ Μος και Κάθριν Ρίτσαρντσον

Σύνοψη

 

Η Κάθριν  περνά μια εξαιρετικά σκοτεινή φάση της ζωής της: πρόσφατα έχασε τον πατέρα της και αμέσως μετά ο φίλος της την παράτησε.

Αναζητώντας γιατρειά, η Κάθριν σπεύδει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, Βιρτζίνια , για να βρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, καταλαβαίνει πως της είναι αδύνατον να χαλαρώσει, καθώς πλημμυρίζεται από αναμνήσεις του καιρού που πέρασε εκεί με τον Τζέιμς τον προηγούμενο χρόνο. Κι ενώ η Κάθριν ανοίγεται στη Βιρτζίνια αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, η Βιρτζίνια ξεκινά να περνά ολοένα και περισσότερο καιρό με τον Ριτς, έναν ντόπιο φλέρτ.

 

Mamma Roma

Δράμα, 96′, Ιταλία 1962
Πρωτότυπος Τίτλος: Πιερ Πάολο Παζολίνι
Γλώσσα: Ιταλικά
Του Πιερ Πάολο Παζολίνι
Με τους Άννα Μανιάνι, Έτορε Γκαροφάλλο

Σύνοψη 
Προσπαθώντας να χαρίσει στον μοναχογιό της, που δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του είναι πόρνη, η Μάμα Ρόμα μαζεύει τις οικονομίες της, εγκαταλείπει το πεζοδρόμιο και θα προσπαθήσει να ξαναρχίσει τη ζωή της σε κάποια μικροαστική περιοχή.

Όμως το μυστικό της αποκαλύπτεται, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον νεαρό γιο της Ετόρε.Το παρελθόν της μπορεί να είναι άγνωστο στον Ετόρε, αλλά η ηθική της καθορίζει τη σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;