Pokemon lucky eggs Vs egg – enter.grow.go! Διαφορές και ομοιότητες! #PokeWalk
Αρχικά ας δώσουμε τους ορισμούς.

pokemongo

Αρχικά ας δώσουμε τους ορισμούς.

 

Pokemon lucky egg

Τα τυχερά αυγά διπλασιάζουν τους πόντους σου για μισή ώρα. Μπορείς να τα βρεις σε Pokestops ή να τα αγοράσεις με πραγματικά χρήματα. Το κόλπο εδώ είναι να περιμένεις να εξελιχθούν τα pidgeys πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο. Αντί για 500 πόντους θα πάρεις 1000. Μετά χρησιμοποίησε το χρόνο που σου υπομένει για να πας σε κάποιο Poke Stop ή Γυμναστήριο.

egg enter.grow.go

Το Πρόγραμμα egg – enter•grow•go στηρίζει τη Νεανική Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα, επιλέγοντας ιδέες νέων, ηλικίας 18-44 ετών, έτσι ώστε να ωριμάσουν και να γίνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις. Είναι μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία του πολύ πρόσφατα, το 2013. Στόχος του τότε και τώρα είναι να καταφέρει να κρατήσει στην Ελλάδα τα μυαλά που σήμερα ψάχνουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και καριέρας στο εξωτερικό, ή ακόμη περισσότερο, να κάνει όλους αυτούς που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια να επιστρέψουν, φέρνοντας πίσω την εμπειρία και τεχνογνωσία στη χώρα μας.

Pokemon lucky egg Vs egg – enter.grow.go

  1. Υπομονή. Και τα δύο προγράμματα θέλουν την ίδια υπομονή για να έρθουν εις πέρας.
  2. Δράση. Και εδώ έχουμε δράση που πρέπει να αναλάβεις!
  3. Να σκεφτείς out of the box. Εδώ είναι η πρώτη μεγάλη τους διαφορά. Στο pokemongo απλά ακολουθείς τον οδηγό. Στο egg – enter.grow.go υπάρχει καθοδήγηση και επιχειρηματική κατάρτιση, αλλά εδώ όλα εξαρτώνται από εσένα. Ο σχεδιασμός της ομάδας, η εύρεση της ιδέας και υλοποίησή της, αφορά καθαρά το στυλ, τις προτιμήσεις και τα… ένστικτά σου!
  4. Το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα του Pokemon Egg εξαρτάται από την τύχη. Στο egg – enter.grow.go δεν εξαρτάται από την τύχη, αλλά από τη δουλειά, την έμπνευση και την προσαρμοστικότητά σου.
  5. Η επιβράβευση. Στο Pokemon Egg έχεις την επιβράβευση που σου δίνει ένα παιχνίδι. Στο egg – enter.grow.go έχεις την επιβράβευση ότι κάτι πραγματικά δικό σου, γεννιέται, αναπτύσσεται και τελικά αγκαλιάζεται από την αγορά. Το μεγάλωμά του δεν σταματά μετά από… 5 χιλιόμετρα. Η σχέση σου μαζί του είναι δυναμική και εξελίσσεται συνεχώς.

 

 

Και φυσικά: Στο PokemonGO είσαι μόνος σου στην εκκόλαψη του egg σου.

Στο eggenter.grow.go έχεις δίπλα σου τους καλύτερους. Αυτό που διαφοροποιεί το egg από αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα είναι καταρχήν, η συνέπεια και η αφοσίωση του Προγράμματος egg από το 2013 μέχρι σήμερα. Η συνολική οικονομική στήριξη που παρέχει το πρόγραμμα είναι και αυτό που το διαφοροποιεί από άλλες δράσεις. Επίσης σημαντική διαφοροποίηση είναι η διαδικασία από την προκήρυξη του Προγράμματος, την αξιολόγηση σε τρεις (3) φάσεις και την τελική έγκριση 31 εταιριών να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αποδεικνύει τη σοβαρότητα του εγχειρήματος και την ποιότητα που κρατάει υψηλά από το 2013 μέχρι σήμερα. Η ομάδα όλων των συντελεστών, συμπεριλαμβανομένων των μεντόρων, των χορηγών και των υποστηρικτών που αδιάκοπα και ανιδιοτελώς προσφέρουν  το χρόνο, την εμπειρία και τις γνώσεις τους με κοινό στόχο: την πρόοδο αυτών των επιχειρηματικών προσπαθειών των νέων ανθρώπων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;