Πόσα egg χωράνε σε ένα #PokeWalk; Η απάντηση εντός.
Στο PokeWalk της Κυριακής εκτός από τα lure, εγώ προσωπικά θα "σκάσω" και ένα Pokemon egg. Θέλει λέει 2 χιλιόμετρα για να "γίνει" αλλά το 'χω. Γενικότερα πάντως, υπάρχουν δύο ειδών eggs:

13-eggs

Στο PokeWalk της Κυριακής εκτός από τα lure, εγώ προσωπικά θα “σκάσω” και ένα Pokemon egg. Θέλει λέει 2 χιλιόμετρα για να “γίνει” αλλά το ‘χω. Γενικότερα πάντως, υπάρχουν δύο ειδών eggs:

 

Lucky Eggs

Για μισή ώρα αν χρησιμοποιήσεις ένα Lucky egg θα παίρνεις διπλή εμπειρία (XP). Καλύτερα χρησιμοποίησε τα όταν θα είσαι πολύ απασχολημένος με κάποιο Lure η όταν έχεις να κάνεις πολλά pokemon evolve

Pokemon eggs

Τα Pokemon eggs τα επωάζεις μέχρι να βγουν μέσα από το αυγό pokemons, αυτό το καταφέρνεις περπατώντας τα απαραίτητα χιλιόμετρα που γράφει το κάθε αυγό.

Στο δικό μας PokeWalk πάντως θα έχουμε και ένα ακόμα egg. Πρόκειται για το πρόγραμμα egg της Eurobank, που μας υποστηρίζει στο μακρύ δρόμο προς την επιτυχία.

Όπως γενικότερα έχει συνηθίσει να κάνει το egg.

logoEGG

Το Πρόγραμμα egg – enter•grow•go στηρίζει τη Νεανική Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα, επιλέγοντας ιδέες νέων, ηλικίας 18-44 ετών, έτσι ώστε να ωριμάσουν και να γίνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Είναι μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία του πολύ πρόσφατα, το 2013. Στόχος του τότε και τώρα είναι να καταφέρει να κρατήσει στην Ελλάδα τα μυαλά που σήμερα ψάχνουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και καριέρας στο εξωτερικό, ή ακόμη περισσότερο, να κάνει όλους αυτούς που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια να επιστρέψουν, φέρνοντας πίσω την εμπειρία και τεχνογνωσία στη χώρα μας.

Tο Πρόγραμμα egg έχει συνολική διάρκεια 12 μήνες, παρέχει 5 βασικούς πυλώνες υποστήριξης που παρέχει το Πρόγραμμα pro bono, (δωρεάν δηλαδή) στην κάθε μία επιχειρηματική ομάδα που θα ενταχθεί στο egg.

 

1ον Κτηριακή υποδομή και συνεργατικούς χώρους, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, συνολικά 1400 τμ2 για την εγκατάσταση των startups δημιουργώντας εκεί την έδρα τους μόλις ενταχθούν στο πρόγραμμα.

2ον Υποστηρικτικές υπηρεσίες για όλα τα καίρια θέματα εκκίνησης και λειτουργίας μιας επιχείρησης όπως νομικού περιεχομένου, λογιστικής, υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ & επικοινωνίας, αλλά και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, πληροφορικής & επικοινωνιών καθώς και οικονομικών συμβουλών. Είναι οι βασικές υπηρεσίες που έχουν ανάγκη μόλις ενεργοποιηθεί το νομικό πρόσωπο και η ομάδα γίνει επιχείρηση.

3ον Εντατική εκπαίδευση που βοηθά τους μελλοντικούς επιχειρηματίες να κατανοήσουν βαθύτερα την αξιακή αλυσίδα της επιχείρησής τους (το value chain δηλαδή), όπως και τις δομές που πρέπει να σχεδιάσουν για την ανάπτυξή της εταιρίας τους.

4ον Συμβουλευτική καθοδήγηση, mentoring από καταξιωμένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Ο μέντορας είναι επαγγελματικά στον ίδιο κλάδο με την νεοσύστατη εταιρία για ευνόητους λόγους.

5ον Οικονομική στήριξη των εταιριών που φιλοξενούνται και όσες έχουν αποφοιτήσει. Χρηματοδότηση από την Eurobank ειδικά για τις εταιρίες του egg που έχουν ανάγκη τόσο σε κεφάλαια κίνησης όσο και σε επενδύσεις σε πάγια, με ειδικά προνόμια και ευνοϊκούς όρους. Είναι ένα χρηματοδοτικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί με πολύ χαμηλά επιτόκια, μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής και περίοδο χάριτος κεφαλαίου, ενώ δεν απαιτεί επιπλέον εξασφαλίσεις από μέρους των startups.

Τέλος, το πρόγραμμα παρέχει ουσιαστική υποστήριξη στη διασύνδεση των ομάδων με στρατηγικούς επενδυτές, επιχειρηματικούς αγγέλους και άλλα χρηματοδοτικά σχήματα, ώστε οι ομάδες να επιδιώξουν και να πετύχουν με την αξία τους το επιθυμητό ύψος αλλά και είδος χρηματοδότησης.

Επιπλέον, μια σειρά κορυφαίων επιχειρήσεων και οργανισμών της ελληνικής και διεθνούς αγοράς συμμετέχουν ως χορηγοί και υποστηρικτές, παρέχοντας δωρεάν κρίσιμες υπηρεσίες και υποδομές υψηλού επιπέδου στις συμμετέχουσες επιχειρηματικές ομάδες.

Περισσότερα στο theegg.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;