Pokédates: Βρες το ταίρι σου μέσα από το Pokémon Go!
Το PokeDates υπόσχεται να σου βρει το ιδανικό ταίρι μέσα από το Pokemon Go!

578f781c190000aa038a733d

Το site που βρίσκει ταίρι σε όσους παίζουν Pokemon Go είναι γεγονός!

Το PokeDates στοχεύει να βοηθήσει τους single παίκτες του Pokemon Go να συναντηθούν σε ένα ραντεβού, σε κάποιο PokeStop ή PokeGym με στόχο να εξερευνήσουν μαζί την πόλη τους.

Βρίσκει το ταίρι σου μέσα από το Pokemon Go. Δηλώνεις εάν είσαι single, ίσως κάποια πράγματα για εσένα και ποιο PokeStop ή PokeGym σε βολεύει καλύτερα ως σημείο συνάντησης.

Δες εδώ πώς είναι το level 30 στο Pokemon Go

Το PokeDates δημιουργήθηκε από την αμερικάνικη εταιρία ραντεβού Project Fixup που περιγράφει τον εαυτό της ως “offline dating statrup”.

Μέσα σε 8 ώρες από τη δημιουργία του το PokeDates έχει πάνω από 2,200 εγγραφές. Μάλιστα κάθε λεπτό υπάρχουν 10-15 καινούργιες εγγραφές!

Το μόνο αρνητικό στο PokeDates είναι πώς δεν είναι δωρεάν. Για το πρώτο ραντεβού δε χρειάζεται να πληρώσεις αλλά μετά κοστίζει 20 δολάρια, δηλαδή περίπου 30 ευρώ εκτός και αν καλέσεις φίλους σου, όπου κερδίζεις δωρεάν ραντεβού.

Δες εδώ πώς να διαλέξεις σε τι θα εξελιχθεί η Eevee!

Στην Αμερική πάντως έχει ήδη κάνει θραύση και μάλλον θα έρθει σύντομα και στην Ευρώπη!Εμείς πάντως μέχρι να έρθει το site στην Ελλάδα μπορούμε να σου κανονίσουμε ένα pokewalk και που ξέρεις μπορεί εκεί να βρεις το ταίρι σου! Μάθε εδώ περισσότερα! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;