ΑΠΘ: Διάκριση για την φοιτητική ομάδα «eikon.vis.auth»
Διαβάστε περισσότερα!

Η ομάδα «eikon.vis.auth» του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, με επικεφαλής τον Αν. Καθηγητή Εικαστικών Τεχνών-Ψηφιακής Εικόνας, Θανάση Πάλλα, κέρδισε το Γ’ Βραβείο στον Διαγωνισμό για τον τυπογραφικό ανασχεδιασμό του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Μέλη της ομάδας

Τα μέλη της ομάδας είναι οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ: Άννα Κατσούλη, Αντιγόνη Ευτυχιάδη, Βίκυ Αλιπραντή, Μαρία Αιντινίδου, Πολυξένη Λουκά, Παναγιώτης Τσολακάκης, Σπύρος Καζαντζής και Χρήστος Γουσίδης.

Σκοπός

Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν η αναζήτηση πρωτότυπων προτάσεων για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του ΦΕΚ, στην έντυπη και την ηλεκτρονική μορφή του.

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από τo Εθνικό Τυπογραφείο και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2016, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατόν ενενήντα χρόνων από την οργάνωση και λειτουργία στο Ναύπλιο, το 1825, της πρώτης κρατικής τυπογραφικής μονάδας και την ίδρυση «Εφημερίδας της Διοικήσεως» για τη δημοσίευση των πολιτειακών πράξεων που ονομάστηκε «Τυπογραφία της Διοικήσεως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;