Αγγελάκας, Παυλίδης, VIC, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Β. Μαρκαντώνης@ Πλατεία Νερού
Πήγαμε στην ροκ συνάντηση του καλοκαιριού και σας μεταφέρουμε τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε στην Πλατεία Νερού.
Φωτογραφία: Θανάσης Μαϊκούσης
Φωτογραφία: Θανάσης Μαϊκούσης

 

Στις 16 Ιουνίου πήγαμε στην Πλατεία Νερού και είδαμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής αλλά και κάποια από τα πολλά υποσχόμενα.

Η αλήθεια είναι πώς αργήσαμε να πάμε επειδή δουλεύαμε (οπότε δικαιολογούμαστε) και δε μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για τους Thee Holy Strangers, τους Sleepin Pillow και τον Βασίλη Μαρκαντώνη, αν και έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια.

Για την ακρίβεια, έχουμε ακούσει παλαιότερα τους Sleepin Pillow και μπορούμε να πούμε με πάσα ειλικρίνεια ότι είναι πραγματικά μαγικοί. Αν κρίνουμε δε, από τα σχόλια που διαβάσαμε και μας μετέφεραν φίλοι μας ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλοί!

Όταν φτάσαμε λοιπόν έπαιζε ο Παύλος Παυλίδης. Τραγουδούσαμε και χορεύαμε στους ρθυμούς του, ευτυχώς δεν αλλάξαμε πρόσωπα στην θλίψη. Θυμηθήκαμε τον Νίκο Τριανταφυλλίδη όταν ακούσαμε το “Πάρε με μαζί σου” και χαθήκαμε στη μαγεία του Παύλου.

Έπειτα, προετοιμαζόμαστε για το συγκρότημα που θέλαμε τόσο πολύ να δούμε live και δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής, τους Villagers of Ioannina City. Τους γουστάρουμε πολύ γιατί είναι αυτοδημιούργητοι, κάνουν κάτι ιδιαίτερο συνδέοντας παράδοση με ροκ ψυχεδέλεια και το κάνουν εξαιρετικά. Προφανώς και δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ήχοι από τα βουνά, ρακή, κρασιά και όλα Ζβάρα.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην τελευταία εμφάνιση της βραδιάς, αυτή του μοναδικού Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος ήταν προφανώς εξαιρετικός. Πάντα ο Αγγελάκας είναι πολύ καλός στα live αλλά αυτή τη φορά, λίγο το κοινό που ήταν πολύ θερμό, λίγο η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, πραγματικά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό παίζοντας κυριολεκτικά με τις ώρες.

Δε σταμάτησε εκεί που όριζε το πρόγραμμα, συνέχισε, λέγοντας τραγούδια τόσο από τους νέους όσο και από τους παλιούς δίσκους, ταξιδεύοντας μας σε ήχους που ακούγαμε από μικροί και θα ακούμε πάντα Γιάννη, να είσαι σίγουρος γι’ αυτό.

Σε ευχαριστούμε πολύ όχι μόνο για τη μοναδική βραδιά στην Πλατεία Νερού αλλά για όλα όσα μας έχεις χαρίσει.

Τέλος αξίζει να πούμε, μιας και δεν είχαμε καταφέρει να πάμε στο Release, ότι η διοργάνωση και ο χώρος ήταν εξαιρετικοί. Περάσαμε πολύ όμορφα και περιμένουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, το έδειξε εξάλλου και η απήχηση του κόσμου που ήταν μεγάλη ότι περίμενε εδώ και πολύ καιρό κάτι τέτοιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;