Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 26 Μαρτίου
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου

kmhka1280jpg-070c6d_1280w

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Chappie

Μετά την απαγωγή του από δυο εγκληματίες με το που γεννήθηκε, ο Chappie υιοθετείται από μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappie είναι παιδί θαύμα. Παρεμπιπτόντως, είναι ρομπότ.

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.

O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp (District 9, Elysium) επιστρέφει με το Chappie, μια φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πολύ ενδιαφέρον καστ και μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία (εμπνευσμένη από ταινία μικρού μήκους του δημιουργού με τίτλο Tetra Vaal). Στην ταινία παίζουν οι Sigourney Weaver (Alien) και Hugh Jackman (X-Men), ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley (District 9, Elysium), δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο.

The Gunman: Σε Θέση Βολής

Περιπετειώδες θρίλερ με τους Σον Πεν και Χαβιέ Μπαρδέμ. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος εκτελεί με επιτυχία μια αποστολή του στον Κονγκό, σκοτώνοντας έναν υπουργό της κυβέρνησης. Για χρόνια μένει στην αφάνεια, αλλά όταν επιστρέφει στην αφρικανική χώρα γίνεται ο ίδιος στόχος εκπαιδευμένων δολοφόνων.

Η Απαγωγή του Κου Heineken

Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Heineken (Άντονι Χόπκινς).

Λίγα λόγια την απαγωγή του κ. Heineken
Η σοκαριστική απαγωγή –υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Άμστερνταμ– είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Ήταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, «Η Απαγωγή του κύριου Heineken» φέρει την υπογραφή του Ντάνιελ Αλφρεντσον, σκηνοθέτη του δεύτερου και τρίτου μέρους της κριτικά αναγνωσμένης τριλογίας του Millennium («Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά», «Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας»).

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Πίτερ Ρ. Ντε Βρις, «The Heineken Case», ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Γουίλιαμ Μπρούκφιλντ. Δίπλα στον Χόπκινς πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζιμ Στέρτζες και Ράιαν Κουάντεν.

Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ 2

Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Εξωτικού Ξενοδοχείου Μάριγκολντ» που συγκέντρωσε πάνω από 135 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως καθώς και δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, η αγαπημένη παρέα των Τζούντι Ντεντς, Μάγκι Σμιθ, Μπιλ Νάι, Πενέλοπι Ουίλτον και Ντεβ Πατέλ επιστρέφει για μια ακόμη περιπέτεια στην πανέμορφη Ινδία.

Τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ για Ηλικιωμένους και Όμορφους είναι γεμάτο, οι διευθυντές του, Μίριελ Ντόνελι (Μάγκι Σμιθ) και Σόνι Καπούρ (Ντεβ Πάτελ), ονειρεύονται να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να δημιουργήσουν το «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ II». Εν τω μεταξύ, η Έβελιν (Τζούντι Ντεντς) και ο Ντάγκλας (Μπιλ Νάι) συνεχίζουν το διστακτικό τους φλερτ, ο νεοαφιχθείς Γκάι Τσέιμπερς (Ρίτσαρντ Γκιρ) βρίσκει την έμπνευση που χρειαζόταν για το νέο του μυθιστόρημα στη μητέρα του Σόνι, και όλοι μαζί ετοιμάζονται για τον γάμο του Σόνι, που υπόσχεται να είναι μια ακαταμάχητη εμπειρία.

Η ταινία «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ» έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στον κινηματογράφο Odeon της Leicester Square. Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Νταμ Μάγκι Σμιθ, Νταμ Τζούντι Ντέντς, Ρόναλντ Ρίκαπ, Σίλια Ιμρι, Λιλέτ Ντάμπι, Τίνα Ντεσάι, Νταιάνα Χαρντκάσλ, Σαζάντ Λατίφ ο παραγωγός της ταινίας Γκράχαμ Μπρόουντμπεντ, ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Μάντεν, ο σεναριογράφος Ολ Πάρκερ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Θάντι Νιούτον, η Βασιλική οικογένεια, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;