Εργασία: Νέος διαγωνισμός για 500 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Οικονομικών

Εργασία: Όλες οι πληροφορίες για τις 1000 προσλήψεις στο Υπουργείο Οικονομικών

Μέσα στον Ιανουάριο του 2015 το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να προκηρύξει διαγωνισμό για την πρόσληψη 500 Νομικών και Οικονομολόγων οι οποίοι θα αναλάβουν καθήκοντα ελεγκτών Εσόδων.

Πιο αναλυτικά, οι νέοι εργαζόμενοι θα αντικαταστήσουν τους 500 ήδη εργαζόμενους στο ΥπΟΙΚ, οι οποίοι θα συνταξιοδοτηθούν μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς η αναπλήρωση των θέσεων ακολουθεί αυστηρά την προσυμφωνημένη αναλογία του 1:1.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι κάτοχοι πτυχίου Νομικών ή Οικονομικών Επιστημών και θα διοριστούν στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα.

Ηδη με απόφαση του υπουργείο Εργασίας έχουν καθοριστεί οι 35 θέσεις που θα διατεθούν για τις ειδικές κατηγορίες (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, κ.α.)

Με επιπλέον μόρια θα πριμοδοτηθούν υποψήφιοι οι οποίοι, πέραν του απαραίτητου τίτλου σπουδών, θα διαθέτουν μεταπτυχιακό ή ανώτερο τίτλο σπουδών στο αντικείμενό τους και σε αντικείμενα όπως το Φορολογικό Δίκαιο, ή την Πολιτική Δικονομία, ή το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, ή την Ελεγκτική, ή τη Λογιστική, ή τη Χρηματοοικονομική, ή διετή εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;