Ζώδια και χορός: Ποιο ζώδιο χορεύει καλύτερα;

couple-dancing

Αλήθεια, δεν έχετε περιέργεια να μάθετε πως χορεύει το παιδί που γνωρίσατε τις προάλλες στο μαγαζί; Και δεν θέλετε να δείτε ποιος χορός είναι ο αγαπημένος του; Δεν έχετε ακόμη περιέργεια να μάθετε αν έχετε τα ίδια γούστα και ικανότητες στον χορό; Για να σας λυθούν όλες οι “χορευτικές” απορίες, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα 12 ζώδια που ακολουθούν εν συνεχεία, και να ανακαλύψετε την χορευτική τους δεινότητα, καθώς και με ποια ζώδια κάνουν καλά ζευγάρια…

Κριός

Ο Κριός έχει δυναμισμό, υπερκινητικότητα και έντονη σεξουαλικότητα στο χορό. Τους Κριούς τους χαρακτηρίζει η περισσή ενέργεια και ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπουν. Το αργεντίνικο τάνγκο, αλλά και το ευρωπαϊκό, είναι ιδανικό για τους άνδρες και τις γυναίκες Κριούς. Είναι ιδιαίτερα διεκδικητικοί, αποφασιστικοί και έχουν πάθος στο ο,τιδήποτε κάνουν και τους αρέσει. Η rumba και το oriental είναι δυο χοροί που ταιριάζουν στον αισθησιασμό και το πάθος τους.

• Με παρτενέρ το Σκορπιό, η σεξουαλικότητα απογειώνεται και συμπληρώνεται με βλέμματα που μαγνητίζουν και λίγη παραπάνω εσωτερικότητα.
• Με παρτενέρ τον Τοξότη, μειώνεται η υπερβολή που χαρακτηρίζει τον Κριό και η χορογραφία αποκτά πιο παιχνιδιάρικο ύφος, αλλά ενδέχονται και μικρές κοντρίτσες.
• Με παρτενέρ το Ζυγό, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, διότι προστίθεται η τσαχπινιά και η αρμονία στις κινήσεις, ενώ το πάντρεμα της δυναμικής σεξουαλικότητας του Κριού με τη ρομαντική αθωότητα του Ζυγού υπόσχεται αρμονία.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιο γήινος και σταθερός, με έμφαση στο στήσιμο και στη δυνατή έκφραση. Οι Ταύροι είναι πολύ δημιουργικοί, εκφραστικοί και με θεατρικότητα στις κινήσεις τους. Γι’ αυτό και θα τους ταίριαζαν ανάλογοι χοροί, όπως το foxtrot και το quickstep. Η ελευθερία στις κινήσεις τους κάνει καλούς στο jazz. Το ότι είναι λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες τους βοηθά να βγάλουν το πάθος που χρειάζεται ένα tango. Γενικά, πάντως, οι Ταύροι φημίζονται για τις χορευτικές τους ικανότητες.

• Με παρτενέρ το Δίδυμο, η σταθερότητα συνδυάζεται με την αέρινη κίνηση και η σοβαρότητα με τον παιδικό ερωτισμό.
• Με παρτενέρ τον Υδροχόο, ο Ταύρος μπορεί να είναι σίγουρος ότι η χορογραφία θα αποφέρει και κέρδη, αφού ο Υδροχόος θα του προσφέρει την εκκεντρικότητα, το συναισθηματισμό και την αέρινη κίνηση που συνθέτουν την επιτυχία.
• Με παρτενέρ τον Αιγόκερω, το χορευτικό αποτέλεσμα θα μαγνητίσει χάρη στη σταθερότητα των βημάτων, στην τελειότητα της κίνησης και στο πάθος στην έκφραση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι χαρακτηρίζονται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια στη χορευτική τους έκφραση. Με κυβερνήτη τον Ερμή, οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί και ομιλητικοί. Σαν “ψυχή της παρέας”, οι χοροί που ταιριάζουν σε ένα Δίδυμο είναι η salsa και η samba. Σε ένα πάρτι χορού να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουν να χορέψουν με τους περισσότερους καλεσμένους! Είναι άμεσοι και λίγο κτητικοί, γι’ αυτό δε θα ήταν περίεργο να τους δείτε να χορεύουν ένα φλογερό paso doble.

• Με παρτενέρ το Δίδυμο, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι κάτι το παιχνιδιάρικο και το χαρούμενο, αλλά λόγω αστάθειας, ενδέχονται αρκετές συγκρούσεις.
• Με παρτενέρ τον Καρκίνο, η χορογραφία αποκτά περισσότερη ενεργητικότητα και συναισθηματισμό, ενώ συνδυάζονται ευχάριστα η χαριτωμένη κίνηση με τη γλυκύτητα.
• Με παρτενέρ το Λέοντα, η χορογραφία απογειώνεται, καθώς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία λάμψης και γοητείας που θα τραβήξουν τα βλέμματα των θεατών.

Διαβάστε περισσότερα στο Teens.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 1