Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3-10 Νοεμβρίου

#zwdia

Προωθώντας τα όνειρά μας

Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ξεκινά με το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Ένα εξάγωνο δημιουργικό, που ανοίγει προοπτικές και μας προσφέρει την ευκαιρία να μορφοποιήσουμε το όνειρό μας, να δώσουμε υφή στα οράματά μας και να παλέψουμε για τα ιδανικά μας.

Ευεργετικός συνδυασμός, αφού γειώνουμε τις προσδοκίες και αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φθάσουμε ως εκεί που έχουμε επιθυμήσει.

Ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει:

-καλλιτεχνική δημιουργία

-ερωτικές ρομαντικές στιγμές

-κατάκτηση ενός στόχου που οραματιστήκαμε

-πνευματικές αναζητήσεις

-έμπνευση και ιδέες

-εκκίνηση για ένα στόχο

-μαχητικότητα για τα ιδανικά μας

-δράση προσδιορισμένη και δημιουργική

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας:Άρης στον Αιγόκερω, κατακτώντας την κορυφή 

Οι συμβουλές για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Η κοινωνικότητα σας διευρύνεται αυτό το διάστημα, υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν και επικεντρώνεστε στις γνωριμίες που θα σας στηρίξουν. Οι υποχρεώσεις αυτές όμως σας κρατούν σε απόσταση και με τον / ην ερωτικό σας σύντροφο με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα, επειδή δεν είστε σε θέση τη δεδομένη στιγμή, να κρίνετε αντικειμενικά, δυσαρεστήστε με την συμπεριφορά του. Είστε τόσο απορροφημένοι με αυτό που ασχολείστε και δεν αντιλαμβάνεστε ότι παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Εργάζεστε σκληρά και έχετε ανάγκη να προβάλετε την εργασία σας, αγαπάτε αυτό που κάνετε και θέλετε να το προωθήσετε ώστε το έργο σας να έχει την εξέλιξη που σας αξίζει. Αισθάνεστε δυνατοί και ανεξάρτητοι, λειτουργείτε αυτόνομα, κανείς δεν έχει λόγο να σας ελέγξει γιατί αυτό με το οποίο ασχολείστε σας ενθουσιάζει, πιστεύετε σ’ αυτό και είστε σίγουροι ότι αρέσει και στους άλλους. Υλοποιείτε τα όνειρα σας και δεν υπολογίζετε κούραση, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη να πετύχετε. Λειτουργείτε με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Θα αποκτήσετε νέους τρόπους σκέψης όσο και την επιθυμία να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο.

Ταύρος

Ενδιαφέρουσα περίοδος, με συναντήσεις, συζητήσεις . Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα θα γεννηθεί μια νέα φιλία όπου βρίσκετε ότι έχετε πολλά να πείτε, είναι ένα άτομο ευαίσθητο, ρομαντικό, καλλιτεχνικής φύσης ίσως, που θα σας συναρπάσει.

Αναθεωρείτε αυτό τον καιρό κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και καλά κάνετε, μέχρι τα τέλη του χρόνου μην προχωρήσετε σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Στοχεύετε ψηλά και ο σχεδιασμός απαιτεί χρόνο.

Οι σχέσεις σε κάθε επίπεδο ακόμη απαιτούν υπομονή. Ο ιδεαλισμός είναι αυξημένος αυτό τον καιρό και ενδιαφέρεστε για την υπεράσπιση του δίκαιου και του δικού σας αλλά και των συνανθρώπων σας. Αν συμμετέχετε σε μία φιλανθρωπική ομάδα ή ένα σωματείο που έχει μία φιλοσοφία που σας ταιριάζει, θα είστε περισσότερο ενεργοί και θα εκτιμηθεί το έργο σας.

Καλό διάστημα για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να αρχίσετε να γυμνάζεστε.

Δίδυμοι

Σχεδιάζετε να κάνετε καινούργια πράγματα στα επαγγελματικά σας, είναι η εποχή που θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβληθείτε, μπορεί να εκτιμηθεί το έργο σας και να ανταμειφθείτε γι αυτό. Ακόμα και αν η επιβράβευση δεν είναι οικονομική ή με μια προαγωγή σίγουρα θα αισθανθείτε ηθική ικανοποίηση.

Οι πεποιθήσεις σας για την θρησκεία ή για την δικαιοσύνη και γενικά για την πολιτική είναι γεμάτες ιδανικά και έμπνευση, όμως τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτό το διάστημα σας κάνουν να επανεξετάζετε τα θέματα αυτά και είναι θετικό, όμως όταν υπερασπίζεστε τις ιδέες σας με φανατισμό και προσπαθείτε να τις επιβάλετε και στους άλλους αυτό δεν είναι τόσο δημοκρατικό.

Η καλοσύνη σας και συμπόνια για αυτούς που υποφέρουν σας ευαισθητοποιούν και αναλαμβάνετε δράση για να προσφέρετε αυτό που πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Τα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους ή τα αποθεματικά σας θα έχουν σημαντική αύξηση, ενδεχομένως ο /η σύντροφος να έχει ένα έξτρα εισόδημα ή να έχετε επιστροφή από την εφορία ή να ευνοηθείτε από κληρονομιές. Η ερωτική σας σχέση, σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, οι σχέσεις σας με τον / ην σύντροφό σας είναι στην καλύτερη τους περίοδο και αισθάνεστε ευτυχισμένοι.

lilian

Καρκίνος

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε γνώσεις για ένα θέμα που σας κέντρισε την περιέργεια, ίσως αυτό να είναι μια ξένη γλώσσα ή ενδιαφέρεστε να φοιτήσετε σε μια ανώτερη σχολή. Να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας βάλτε πρόγραμμα και τάξη στη μελέτη σας διότι υπάρχει η τάση να διασπάται η προσοχή σας από διάφορα εξωτερικά ερεθίσματα.

Δώστε προσοχή σε συνεργασίες που μπορεί να περιέχουν ασαφείς όρους. Θα πρέπει να πάρετε διαβεβαιώσεις σαφείς, προτού υπογράψετε την τελική συμφωνία, με νομική κάλυψη ή συμβουλή.

Η επικοινωνία σας με τον / ην ερωτικό σας σύντροφο έχει θέμα, επιβάλλεται αυτή την εποχή να λέτε ξεκάθαρα αυτό που σκέπτεστε διότι πολύ εύκολα μπορεί να παρερμηνευτούν τα λόγια σας είτε τα δικά του είτε τα δικά σας και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Στην ερωτική σας σχέση υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει ρομαντισμός, κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης. Υπάρχει τρυφερότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να παλέψετε με τον καλύτερο τρόπο για ένα καλύτερο «αύριο».

Λέων

Αντιμετωπίζετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με μια αφέλεια ή παραμελώντας κάποιες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύετε εκτεθείτε. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να οργανωθείτε καλύτερα και να παλέψετε για να έρθουν όλα σε μία ισορροπία. Από την ατομική σας προσπάθεια όμως εξαρτάται η ρύθμιση.

Η εποχή αυτή είναι τέτοια που επιβάλλεται να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή σε καθημερινή βάση, να συζητάτε ανοιχτά με τον / ην σύντροφό σας τα θέματα της οικογένειας ανοιχτά χωρίς κρύβετε λόγια ο ένας με τον άλλο, διαφορετικά θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Η καθημερινή εργασία σας είναι κάτι που δίνει ευχαρίστηση, όσο σκληρά και αν εργάζεστε δεν σας κουράζει, αγαπάτε αυτό που κάνετε και το κάνετε με ενθουσιασμό, όμως θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, δεν θέλετε να έχετε κάποιον πάνω από το κεφάλι σας να σας λέει τι να κάνετε και πως θα το κάνετε.

Κάποιο άτομο της οικογένειας σας υποστηρίζει και είναι με το μέρος σας. Ίσως κάποιος δικός σας άνθρωπος είναι άρρωστος και χρειάζεται την φροντίδα σας.

Παρθένος

Η κοινωνικότητα σας αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένη, σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσετε και να συναναστραφείτε πολύ κόσμο του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, κάτι που σας ενθουσιάζει. Είναι ένα διάστημα που δεν θα πλήξετε καθόλου, θα αισθανθείτε ότι ξαναγίνατε παιδί.

Η επικοινωνία σας με τον / ην σύντροφο σας γίνεται τώρα πιο εύκολη και προσπαθείτε να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας και να ικανοποιείτε τις ανάγκες του. Ρομαντικές νότες προσθέτουν μία διαφορετική αίσθηση και κάνουν την σχέση πιο γλυκιά… Η σχέση είναι στην καλύτερη της φάση, υπάρχει δυνατή έλξη, αισθάνεστε ότι έχετε την πιο όμορφη, την πιο ιδανική σχέση. Απολαμβάνετε την κάθε στιγμή κοντά του / ης και δεν χάνετε ευκαιρία να είστε μαζί.

Στην εργασία σας προσπαθήστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας και το ίδιο να απαιτείτε απ’ αυτούς. Αντιμετωπίζετε ίσως δυσκολίες στην διεκπεραίωση στις καθημερινές σας ασχολίες, μπορεί να χάνετε τα ραντεβού σας ή να χρειαστεί να επανέλθετε σε μια δουλειά ρουτίνας. Εστιαστείτε στον στόχο και στο όραμά σας σαν δημιουργική έμπνευση. Θα το δείτε να υλοποιείται.

Ζυγός

Αυτή την εποχή, πρέπει να θυμηθείτε τις υποχρεώσεις σας και τις δουλειές που έχετε να κάνετε. Στο σπίτι ή στην οικογένεια, βασίζονται σε σας. Για να ολοκληρωθεί όμως ένα έργο πρέπει να γίνουν και κάποιες κοπιαστικές εργασίες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Στην οικογένεια υπάρχει ένα όμορφο κλίμα, οι δικοί σας άνθρωποι στηρίζουν τις πρωτοβουλίες σας και τις επιλογές σας. Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας είναι πολύ καλές και το σπίτι σας φιλόξενο και όμορφα τακτοποιημένο.

Με τον/την σύντροφό σας μπορεί να προστεθεί μία ρομαντική πινελιά και να ανανεώσετε την αγάπη σας.

Χρειάζεται όμως περισσότερη τάξη στην καθημερινότητά σας. Συχνά σας αποπροσανατολίζουν οι υποχρεώσεις και σας κουράζουν. Με την εργατικότητά σας και έχοντας πάντα σαν πυξίδα την μαχητικότητά σας, θα έρχεστε ξανά σε ισορροπία. Αν είστε καλλιτέχνες, το έργο σας αποδίδει αυτή την εποχή και θα ήταν καλό να το παρουσιάσετε για να αναγνωριστεί το ταλέντο σας.

Σκορπιός

Αρχίζετε σιγά – σιγά να ενδιαφέρεστε και για την προσωπική σας ευχαρίστηση, ξεχνάτε για λίγο τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας και γίνεστε πιο ευδιάθετοι και ανέμελοι. Έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Υπάρχει το ενδεχόμενο αν και το προσωπικό σας ωροσκόπιο το δείχνει να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση.

Αν είστε ήδη ερωτευμένοι είναι μια πολύ όμορφη περίοδος αυτή για να περάσετε με το / τη σύντροφό σας μέρες ανεμελιάς και ευτυχίας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μίνι διακοπές μαζί. Σε κάθε περίπτωση εξωτερικεύετε τις επιθυμίες σας, ενώ παράλληλα δοκιμάζετε ότι θα μπορούσε να σας κάνει χαρούμενους.

Αν έχετε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο μπορεί να ενδιαφερθείτε να το εξελίξετε ή να ασχοληθείτε πιο ενεργά με αυτό. Η ευαισθησία σας και ο ιδεαλισμός έχει αυξηθεί, πληγώνεστε με τις αδικίες που βλέπετε γύρω σας, δεν σας ευχαριστεί που οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για τις απολαύσεις. Πιστεύετε ότι ο κόσμος θα μπορούσε να γίνει καλύτερος αν ενδιαφερόταν για τον συνάνθρωπο του και αν σεβόταν το περιβάλλον.

Τοξότης

Με την σκέψη πάτε πίσω στο παρελθόν και νοσταλγείτε τα παιδικά σας χρόνια και την ανεμελιά της ηλικίας αυτής. Έχετε ανάγκη από φροντίδα και τρυφερότητα γι αυτό αν ο τόπος διαμονής σας είναι μακριά από τον τόπο που γεννηθήκατε ίσως αποφασίσετε να επισκεφτείτε το πατρικό σας σπίτι. Η ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο είναι σημαντική. Έρχεται η περίοδος που θα επιθυμήσετε να περάσετε κάποιες στιγμές με μουσική, γαλήνη και χαλάρωση.

Υπάρχει ένα γενικό μπλοκάρισμα στις προσωπικές ασχολίες, αλλά θα ήταν καλό να θέσετε προτεραιότητες και να προχωράτε με σύστημα και μεθοδικότητα.

Τα εισοδήματα σας έχουν αυξηθεί τελευταία μετά από προσπάθεια, αλλά έχουν αυξηθεί και τα έξοδα, επιβάλλεται να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση. Αυτή την εποχή θα σκεφθείτε περισσότερο και θα αγωνιστείτε για τις αξίες σας, τα ιδανικά σας και τους αγαπημένους σας. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το εισόδημά σας και η έμπνευση ή το ταλέντο σας, θα δώσουν λύσεις ακόμη κι όταν θεωρείτε πως είστε σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως

Είναι δυνατόν να γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις με ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντος, δεν κατανοούν τον τρόπο επικοινωνίας σας ή τις ιδέες σας και αυτός είναι ο λόγος των διαφωνιών. Καλό είναι να λέτε αυτά που σκέφτεστε ανοιχτά και όχι αυτά που πιστεύετε ότι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε αυτό το διάστημα έχουν στόχο τον έρωτα, που αποκτά αυτό το διάστημα μια ιδεαλιστική μορφή.

Η ευγένεια, η κομψή εμφάνιση και η γοητεία σας είναι στοιχεία που σας βοηθούν στις συναναστροφές σας, νιώθετε ευτυχείς ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα. Μια ρομαντική ατμόσφαιρα και το ταίρι σας είναι αυτά που μπορεί να σας απογειώσουν.

Οι ερωτικές σας φαντασιώσεις μπορεί να σας ωθήσουν σε παράλληλα ερωτικά παιχνίδια. Η ερωτική επιθυμία είναι έντονη, αλλά δεν βιάζετε τις καταστάσεις διότι αισθάνεστε πιο όμορφα αν υπάρχει συναίσθημα, ρομαντικό κλίμα. Είναι η περίοδος που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και στον ερωτικό τομέα αλλά να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα π.χ. την μουσική, το χορό, τη ζωγραφική κ.τ.λ.

Υδροχόος

Μπορείτε ωστόσο να κάνετε συναντήσεις, συνομιλίες και σχέδια για οικονομικά ζητήματα, αλλά ίσως διστάσετε να τα εφαρμόσετε άμεσα. Οι βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις μπορεί να αποβούν αρκετά ζημιογόνες έως καταστροφικές. Είναι πάντως ένα διάστημα που μπορεί να δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνουν, θα βρείτε νέες μεθόδους εισροής χρημάτων και ενδεχομένως να έχετε περισσότερες από μία πηγές εισοδήματος.

Έχετε την αίσθηση ότι είστε εγκλωβισμένοι και δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, μία από τις αιτίες που αισθάνεστε έτσι είναι, ότι διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες και όταν τελικά αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε είναι πλέον αργά, έχετε χάσει την ευκαιρία.

Ονειρεύεστε τη στιγμή που ο / η ερωτικός σας σύντροφος θα απελευθερωθεί από τις δεσμεύσεις του και θα είναι αποκλειστικά δικός σας. Είστε ελεύθεροι να κάνετε μεγάλα όνειρα, ζήστε αυτό που έχετε σήμερα αλλά για το αύριο δεν μπορώ να σας εγγυηθώ. Μαζί του τώρα αισθάνεστε ότι είστε στον παράδεισο αλλά προσέξτε μήπως κάνετε όνειρα που είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Ιχθείς

Είστε πιο κοινωνικοί τώρα και εκφράζεστε αυθόρμητα, χρειάζεστε ποικιλία και νέα ερεθίσματα συνέχεια. Ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε για νέες γνωριμίες, αυτό το διάστημα.

Ένα ταξίδι μπορεί να φέρει μία συναισθηματική γνωριμία και να σας βοηθήσει να ανοίξετε ορίζοντες στη ζωή.

Οι στόχοι και τα όνειρα σας, σας ζητούν επιτακτικά να τα προωθήσετε, δεν έχετε άλλη υπομονή και αγωνίζεστε αυτό το διάστημα να κάνετε την θεωρία πράξη. Ελπίζετε ότι θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας, είναι πολλοί οι φίλοι που θα είναι δίπλα σα. Είναι καταξιωμένα άτομα, ικανά να σας ενθαρρύνουν να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας και να προωθήσετε τους στόχους σας. Ίσως είστε σε μία από τις ευνοϊκότερες περιόδους αυτή τη στιγμή γι αυτό μην αδρανείτε και μην είστε αναβλητικοί.

Παλέψτε για ό,τι αγαπάτε, δώστε πλέον μορφή στα όνειρά σας!

Τα συναισθήματα σας για ένα φιλικό άτομο μπορεί να γίνουν πιο δυνατά, ίσως σας συγκινήσει ερωτικά. Η γοητεία που σας ασκεί είναι δυνατή και δύσκολα θα αντισταθείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;