Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα - τουλάχιστον 65 νεκροί

19101445_china.limghandler

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί, και ώρα 07:30 τοπική ώρα, σε εργοστάσιο μετάλλου στην ανατολική Κίνα, στην πόλη Κουνσάν της επαρχίας Τζιανγκσού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 65 άνθρωποι, και να τραυματιστούν περισσότεροι από 150, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα κυβερνητικές πηγές.

Από πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, φαίνονται τεράστιες στήλες μαύρου καπνού να υψώνονται από ένα χαμηλό κτίριο, ενώ σε άλλα πλάνα διακρίνονται οι τραυματίες να μεταφέρονται σε φορτηγά και ασθενοφόρα ξαπλωμένοι πάνω σε ξύλινα τελάρα…

Σύμφωνα με το CCTV, το εργοστάσιο είναι το Zhongrong Plating. Στην ιστοσελίδα του αναφέρεται ότι η εταιρεία απασχολεί 450 εργαζόμενους και μεταξύ των πελατών της είναι η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors. Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι όταν σημειώθηκε η έκρηξη στο εργοστάσιο βρίσκονταν περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι και 40 από αυτούς σκοτώθηκαν ακαριαία.

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης των εργαζομένων, και οι αρχές προσπαθούν να βρουν τον ακρινή αριθμό των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;