Γυναικεία ομάδα πόλο Ολυμπιακού: Κατέκτησε το Len Trophy

64972-144325

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Len Trophy, επικρατώντας στον τελικό της Φλωρεντίας επί της διοργανώτριας Φιρέντσε με 10-9, και πανηγυρίζει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλήτριες που σκόραραν ήταν οι Μανωλιουδάκη 4, Μπούικα 2, Νοξ 2 και Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, ενώ τα τέρματα της Φιρέντσε σημείωσαν οι Μπαρτολίνι 5, Μότα 2, Ρεπέτο και Κρεγκ.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε με την ψυχή και μόνο. Η διαιτησία ήταν κόντρα και έκανε ότι μπορούσε να μας το στερήσει. Η ομάδα έδειξε ψυχή και πήρε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους συνεργάτες μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν και άλλες κούπες πιο μεγάλες» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης.

«Αυτή η ομάδα θα γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον ανώνυμο οπαδό του Ολυμπιακού, που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Είναι δίπλα μας, παίρνει εισιτήριο για να μας δει και την κάρτα φιλάθλου για να μας ενισχύσει. Δυστυχώς είχαμε και την ατυχία με την Άλκηστη, αλλά ελπίζω να την έχουμε στα πλέι οφ» πρόσθεσε.

Μάλιστα, η Άλκηστης Αβραμίδου τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του τελικού αλλά έπαιξε ως το τέλος. Αμέσως μετά τη λήξη, όμως, η Ελληνίδα διεθνής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού στα δύο δάκτυλα του δεξιού χεριού της.

64972-144324

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τόνισε: «Καταφέραμε κόντρα στη διαιτησία να πάρουμε το Κύπελλο. Η ομάδα έδειξε αυτό το διήμερο πως το ήθελε πάρα πολύ και επιτέλους τα καταφέραμε. Αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον. Μπράβο σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή και ευχαριστούμε πάρα πολύ την διοίκηση και τον κόσμο για την στήριξη».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος, τόνισε ότι «για μένα το μεγαλύτερο έργο είναι να φτιάξουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και δεν έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις για να προπονηθούν τα παιδιά των Ακαδημιών μας στο πόλο και στην κολύμβηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;