Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 9 Ιανουαρίου

american-hustleΠέμπτη σήμερα και είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Το American Hustle  είναι μια ταινία την οποία την περιμέναμε αρκετό καιρό καθώς πρωταγωνιστούν πολλοί καλοί και διάσημοι ηθοποιοί. Αν σκέφτεστε να επισκεφτείτε κάποιο κινηματογράφο σήμερα σας προτείνουμε να το δείτε.

American Hustle 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ μαζί με το πρωταγωνιστικό τρίο της επιτυχίας του «Οδηγός Αισιοδοξίας» παραθέτει τη δική του εκδοχή σε μια πραγματική επιχείρηση του FBI κατά της πολιτικής διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος. Η ταινία αποτελεί μία διασκευή αληθινών γεγονότων από την υπόθεση “Abscam”, ενός σκανδάλου που τάραξε το πολιτικό σύστημα των Η.Π.Α. την δεκαετία του ’70, λίγο μετά το Γουότεργκεϊτ.

Ο Ίρβινγκ Ρόζενφελντ ένας πανέξυπνος απατεώνας και η όμορφη ερωμένη και συνεργός του Σίντεϊ Πρόσερ (Έιμι Άνταμς) αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον ομοσπονδιακό πράκτορα Ρίτσι ΝτιΜάσιο (Μπράντλεϊ Κούπερ) για να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες, μαφιόζους και πολιτικούς, που επιδιδόταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες. Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Κάρμιν Πολίτο (Τζέρεμι Ρένερ), ένα παθιασμένο και ανήσυχο μέλος της νομοθετικής επιτροπής του Νιού Τζέρσεϊ, δήμαρχος και τοπικός ήρωας της πόλης, που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στους απατεώνες και το FBI. Όλη η υπόθεση κρέμεται από μια κλωστή η οποία βρίσκεται στα χέρια της απρόβλεπτης συζύγου του Ίρβινγκ (Τζένιφερ Λόρενς).

Ένα από τα καλύτερα καστ σε μια από τις καλύτερες ταινίες της φετινής σεζόν υπό τις οδηγίες ενός δημιουργού με ιδιαίτερο κινηματογραφικό στυλ, που ξέρει να κάνει ταινίες και να κερδίζει βραβεία.

Inside Llewyn Davis 

Η ταινία, βασισμένη στο βιβλίο «The Mayor of MacDougal Street», τη βιογραφία του μουσικού Ντέιβ Βαν Ρονκ ο χαρακτήρας του οποίου δεν ταίριαζε στον κόσμο της τότε μουσικής. καταγράφει τη ζωή του κάπως μπερδεμένου, αυτοκαταστροφικού πρωταγωνιστή. Με καλογραμμένο σενάριο, ωραία μουσική και τραγούδια (που τραγουδούν οι ίδιοι οι ηθοποιοί), με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές ερμηνείες (από ένα καστ που περιλαμβάνει τους Όσκαρ Άιζακ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Μάρεϊ Εϊμπραχαμ και Τζον Γκούντμαν), οι Κοέν έφτιαξαν μια απολαυστική ταινία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;