Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Παρθένος

Virgo_16x9

Από την Ματίνα Φατούρου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Το 2014 ξεκινάει για εσάς με την Ν. Σελήνη του Ιανουαρίου και την πρώτη του έτους, στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, συμμετέχοντας ο κυβερνήτης σας Ερμής, που αντιπροσωπεύει την νόηση, την κριτική ικανότητα και την επικοινωνία. Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, επίσης στον Αιγόκερω, σε ανάδρομη πορεία και αυτή μέσα στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Σημαντική λοιπόν η αρχή της νέας χρονιάς για εσάς σε θέματα σχέσεων και επανεξέτασης προσωπικών αξιών! Ένας τομέας που ήδη έχει δεχτεί τις “ανασκαφές” που πραγματοποιεί ο Πλούτωνας, πλανήτης μακρινός και καρμικός!

Επικεντρωμένοι στο παραπάνω θέμα, ξεκινάτε την χρονιά, χωρίς όμως να καταλήξετε σε αποφάσεις και συμπεράσματα όλον τον Ιανουάριο, όσο δηλαδή η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη! Παίρνοντας την ορθή πορεία της, τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου που θα είναι ευνοϊκότατες για όλους μας, θα φτάσετε με λογική και κριτικό πνεύμα στο τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει, τι εκτιμάτε και τι δεν εκτιμάτε. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα καταλήξετε κατά πόσον είσαστε σωστοί στις ερωτικές επιλογές σας, κατά πόσο η σχέση που έχετε σας ταιριάζει και κατά που θα γείρετε!

Μια σημαντική επίσης διέλευση προσωπικού πλανήτη, είναι αυτή του Άρη, που μέχρι το τέλος Ιουλίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο. Στον οίκο αυτό, φέρνει απρόσμενα έξοδα, αλλά και πρωτοβουλίες σε οικονομικές υποθέσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις εσείς οι ίδιοι! Ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του κάθε ατόμου, η διέλευση αυτή μπορεί να σας δραστηριοποιήσει στον τομέα εργασία με σκοπό βέβαια την απόκτηση υλικών αγαθών. Σε κάποιους άλλους χάρτες θα δράσει αντίστροφα και θα επιφέρει διάθεση για σπατάλες, αλλά και τάσεις από τον περίγυρό σας να σας εκμεταλλευτούν! Έχοντας λοιπόν αυτές τις πληροφορίες, κινηθείτε με κριτικό πνεύμα, προγραμματίζοντας τι σας χρειάζεται κάθε χρονική στιγμή.

Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 1 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου, θ’ αναθεωρήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και τις κινήσεις σας. Ο Απρίλιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για το θέμα αυτό, γιατί στο πλανητικό σκηνικό θα σχηματιστούν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ των καρμικών πλανητών Πλούτωνα, Ουρανού, του Δία και του Άρη. Οι όψεις αυτές βέβαια θα είναι δυσοίωνες σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που θα έχει αντίκτυπο σε όλους μας φυσικά.

Στον τρίτο ηλιακό σας οίκο θα κινείται όλη την χρονιά ο Κρόνος και θα περιορίζει αρκετές περιόδους, τις σχέσεις σας με αδέρφια και ξαδέρφια, αλλά και γενικότερα το επικοινωνιακό σας κομμάτι. Από τον οίκο αυτό, θ’ αποχωρίσει στις 23 Δεκεμβρίου του 2014 και θα σας επιτρέψει να χτίσετε πάνω στην επικοινωνία σας, σχέσεις εξ’ αρχής. Μια καλή εποχή βέβαια για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για να φλερτάρετε, είναι όταν ο Κρόνος σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Δία, στο τέλος Μαΐου!

Ο Ποσειδώνας, μακρινός και καρμικός πλανήτης, όλη την χρονιά και για αρκετά ακόμη έτη, θα κινείται στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Με την θέση του αυτή, θα έχετε έντονο το ενδιαφέρον σας να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, όσοι δεν έχετε, ασκώντας παράλληλα και τον απαραίτητο μαγνητισμό! Η ασφάλεια και η σιγουριά πρέπει να είναι στοιχεία που θα συμπεριλαμβάνονται απαραίτητα! Όσοι έχετε σταθερές σχέσεις, θα δείξετε τις ευαισθησίες σας στο έτερον ήμισυ!

Όμως με την θέση αυτή του Ποσειδώνα, έχετε υπ’ όψιν σας πως μπορεί να έχετε ασαφή εικόνα για τα άτομα που είστε συνδεδεμένοι ή έχετε κάποια συνεργασία μαζί τους. Γι’ αυτό καλό είναι, αν είστε στα πρόθυρα μεγάλων και σημαντικών κινήσεων, να συμβουλεύεστε άτομα που τους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη για το ποιόν και τις συμπεριφορές των ατόμων που έχετε είτε προσωπική, είτε επαγγελματική συναλλαγή.

Ο Ουρανός κινούμενος όλο το έτος στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, θα κρατάει τις ισορροπίες σε θέματα υπαρξιακά για τα οποία δεν θα έχετε καθόλου ανησυχίες! Στον οίκο αυτό, μπορεί επίσης να φέρει, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό χάρτη του κάθε ατόμου, ξαφνική αύξηση των εσόδων σας, τα οποία θα προέρχονται από τρίτα άτομα, δηλαδή συζύγους ή συνεργάτες, ή και κληρονομικές απολαβές.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών, κινούμενος μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Καρκίνου, σας χαρίζει ευχάριστες συνευρέσεις με το φιλικό σας περίγυρο, αλλά και γενικότερα μπορεί να σας χαρίσει ένα νέο και πολυπληθές κοινωνικό περίγυρο. Όσο είναι σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές Μαρτίου, μπορεί να έχετε καθυστερήσεις στον τομέα αυτό, αλλά στη συνέχεια όλα θα εξομαλυνθούν.

Μετά τις 15 Ιουλίου, ο Δίας θα εισέλθει στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και από την θέση αυτή θα σας φορτίσει με την ευχάριστη διάθεσή του αλλά και με πονοψυχία για τα προβλήματα φίλων και συγγενών, στα οποία θα σκύψετε πάνω τους, προσφέροντας την βοήθειά σας όπου είναι απαραίτητη για την επίλυσή τους!

Oι εκλείψεις της χρονιάς θα αλλάξουν τις σταθερές που έχετε και θ’ ανοίξουν δρόμους για νέες διαδρομές.

Η πρώτη έκλειψη, Σεληνιακή, στις 15 Απριλίου στον άξονα Ζυγού – Κριού, θα σας στείλει τα μηνύματά της στον τομέα των οικονομικών.

Η δεύτερη, μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου, είναι ευνοϊκή για θέματα γνώσεων και μετακινήσεων.

Το φθινόπωρο, το επόμενο ζευγάρι εκλείψεων που θ’ ακολουθήσει, είναι πρώτα στον άξονα Κριού – Ζυγού μια έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου, που θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τέλος μια έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου στον Σκορπιό που θα ανοίξει το επικοινωνιακό σας τομέα και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας!

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;